ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κερδίζει και βλέπει τετράδα ο Αρης

Κερδίζει και βλέπει τετράδα ο Αρης

Ο Αρης πάει για νίκη στην Τρίπολη, ωστόσο παραμένουν οι… απορίες για ορισμένες θέσεις της ενδεκάδας

 

Η διατήρηση στην πεντάδα και η προσέγγιση της τέταρτης θέσης περνά από την Τρίπολη. Εάν ο Αρης κερδίσει, απόψε (19:30), τον Αστέρα κοιτάζει… ψηλότερα και αφήνει πιο πίσω Παναθηναϊκό και Ξάνθη, οι οποίοι… δούλεψαν για τους “κιτρινόμαυρους”.

  

Οι βαθμολογικές απώλειες τόσο των “πρασίνων”, όσο και των Ακριτών ήταν το καλύτερο νέο, όσον αφορά (τουλάχιστον) τη διατήρηση του Αρη στην 5άδα. Εάν δε, σήμερα, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη φέρουν το διπλό στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, τότε τα οφέλη είναι περισσότερα. Αφενός γιατί θα φθάσουν σε απόσταση ενός βαθμού από την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται ο Ατρόμητος, και αφετέρου, γιατί θα ξεφύγουν από τους άμεσους διώκτες τους. Η συγκυρία, λοιπόν, μοιάζει ιδανική και ο Σάββας Παντελίδης προσπαθεί να βρει τους καταλληλότερους, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.

 

Παρέμειναν οι απορίες

 

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας δεν απάντησε σε βασικά ερωτήματα, που σχετίζονται με τη βασική ενδεκάδα. Τα δεδομένα στην επίθεση περιστρέφονται γύρω από τον Γιουνές, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή, μετά τον τραυματισμό του. Εάν παίξει ο Τυνήσιος στην κορυφή, τότε ο Ντιγκινί αναμένεται να παίξει πίσω του. Εάν, όμως, επιλεγεί ο Γάλλος στην επίθεση, τότε ο Τόνσο συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει σε θέση “10”. Τί ακριβώς θα γίνει, το γνωρίζει μόνο ο Παντελίδης, ο οποίος αμφιταλαντεύεται. Το σίγουρο είναι πως ο Πειραιώτης τεχνικός θέλει να δώσει ύψος στο αρχικό σχήμα και να επιλέξει παίκτες, οι οποίοι θα μαρκάρουν και αναφερόμαστε και στους μεσοεπιθετικούς.

X