ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κέρδισε το φλουρί ο Ιβάν Σαββίδης

Κέρδισε το φλουρί ο Ιβάν Σαββίδης

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ήταν ο τυχερός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου

Το γυναικείο τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το παρών και να κερδίζει και το φλουρί.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα και τη μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Ιωνία (Σάββατο 7/1, 18:00) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση.

 

Σύσσωμο το τμήμα βρέθηκε στο εστιατόριο Boston'sPizza στη Θ.Σοφούλη και γευμάτισε σε προσφορά του Δημήτρη Κυρατζή, τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας ευχαριστούν ιδιαιτέρως.

 

Η πίτα χωρίστηκε σε 32 κομμάτια συμπεριλαμβάνοντας πολλά μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τυχερός της ημέρας ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί.

 

Όλες οι παίκτριες, το τεχνικό τιμ αλλά και ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης αποφάσισαν πως θα κάνουν ένα διαφορετικό δώρο στον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό θα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος...

 

Στη συνέχεια, για να δοθεί το δώρο της βραδιάς έγινε κλήρωση και τυχερή αυτή τη φορά ήταν η Λένα Μούρνου. Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ παρέλαβε ένα ζευγάρι γυαλιά, προσφορά του χορηγού Optikon Express.

 

To γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εύχεται σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και πολλούς τίτλους στο Σύλλογό μας!»

X