ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καίγεται» το… τελευταίο χαρτί του Ηρακλή

«Καίγεται» το… τελευταίο χαρτί του Ηρακλή

Ελάχιστες οι πιθανότητες ανατροπής στην υπόθεση «Τρίγλια»

 

Από την αρχική διαφαινόμενη συμφωνία πάνω στο πλάνο που είχε αναλυθεί και δεν εμφανίζονταν διαφορές, στην ανακοίνωση απόλυτης διάψευσης, το αρνητικό ξεκαθάρισμα. Ο Ηρακλής επανήλθε, επιχείρησε νέα προσέγγιση, αναζήτησε τρόπο με τον οποίο θα λυθεί όποια παρανόηση για να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Π.Ο. Τρίγλιας, όμως οι πιθανότητες να προκύψει οριστική και θετική εξέλιξη σ’ αυτή την προσπάθεια είναι ελάχιστες.

 

Ουσιαστικά αυτή η περίπτωση ήταν (ή περισσότερο θεωρητικά είναι ακόμη) το «τελευταίο χαρτί» ώστε ο Ηρακλής να έχει παρουσία στη νέα αγωνιστική σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τη στιγμή όμως που «καίγεται» και αυτό το «τελευταίο χαρτί» ο Ημίθεος οδηγείται στον μονόδρομο της Γ’ Εθνικής, σενάριο που δεν ήταν άγνωστο-αδιανόητο ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εξ ου άλλωστε και οι προεργασίες των τελευταίων ημερών τόσο ως προς την κατάσταση ετοιμότητας που μπαίνει σταδιακά η περσινή Κ19, όσο και η σύσκεψη-ενεργοποίησης του Ιδρυτικού Σωματείου.

 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωσή του αποφάσισε: «1. Παράταση της θητείας των μελών του Ιδρυτικού για να επιλυθούν νομικά ζητήματα που θα προέκυπταν από τυχόν παραίτηση. 2. Αποφασίστηκε η συνέχιση λειτουργίας των ακαδημιών καθώς και η συνέχιση της προσπάθειας για εξεύρεση λύσης για το ανδρικό τμήμα».

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X