ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κεφαλογιάννη: «Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει το πρότζεκτ της Τούμπας» (a)

Κεφαλογιάννη: «Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει το πρότζεκτ της Τούμπας» (a)

Οι δηλώσεις της αρμόδιας για θέματα αθλητισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο γήπεδο της Τούμπας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της Ολγας Κεφαλογιάννη με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

 

Η αρμόδια για θέματα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ΑΣ ΠΑΟΚ για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας και τόνισε ότι το κόμμα της στηρίζει κάθε προσπάθεια του Δικεφάλου για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των αθλητικών του εγκαταστάσεων. 

 

«Είχα μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο και στελέχη του ΑΣ ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδιά τους και μπορώ να πω με σαφήνεια πως είναι ένα αναγκαίο έργο και υπάρχει και ένας ώριμος σχεδιασμός. Η κυβέρνηση πρέπει να αφήσει τις ασάφειες και τη δημιουργία εντυπώσεων και πρέπει να περάσει σε πράξεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει αλλά οφείλει να βοηθά εκεί που μπορεί και πρέπει.

 

Η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, εκσυγχρονισμό γηπέδων και, βεβαίως, την κατασκευή γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τον ΠΑΟΚ. Ένα τέτοιο έργο είναι προς όφελος όλων και κυρίως προς όφελος των πολιτών της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας» δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει.

 

«Σε λίγες ημέρες θα είναι ο κ. Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ρωτήσετε αυτόν» πρόσθεσε η κ. Κεφαλογιάννη.

 

Ακούστε όσα είπε η Ολγα Κεφαλογιάνη  

X