ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Και τώρα ποιος έχει… σειρά;

Και τώρα ποιος έχει… σειρά;

Ο Στράτος Παζούλης σχολιάζει την ξέφρενη έως τώρα πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα

 Την εκπληκτική επέλαση του Ηρακλή, από εκεί που κανείς δεν το περίμενε μήτε το ονειρευόταν, μόνο οι στίχοι του Μιχάλη Κουινέλη στο τραγούδι του που ερμηνεύει η Ήβη Αδάμου μπορούν να περιγράψουν. Και μας διαβεβαιώνει λοιπόν η Ήβη : «Φτάσαμε, δες που φτάσαμε,κάναμε, δες τι κάναμε, γύρω μας όλα γίνονται, τ’ άστρα μας παραδίνονται» Και συνεχίζει: «Κόντρα σ’ αυτούς τους καιρούς, σπάσαμε σάπιους φραγμούς και όλα αυτά που θα ΄ρθούν πάλι μαζί θα μας βρουν».

 

Φυσικά μου αρέσουν και κάποιοι άλλοι παρότι εμπεριέχουν το ερωτικό στοιχείο μέσα τους, αλλά θα μου πείτε μήπως δεν πρόκειται για έρωτα και μάλιστα μεγάλο μεταξύ παικτών και Ηρακλή, μεταξύ των δυο και του κόσμου, ο οποίος και πάλι χθες βρέθηκε στις επάλξεις; Και λένε τα λόγια: «Ποιος το περίμενε η αγάπη μας να φτάσει ως εδώ, να ξενυχτάμε αγκαλιά κάτω απ ΄τον ίδιο ουρανό, τα δυο μου χέρια μες στα χέρια σου να τα κρατάς σφιχτά. Να δεις που τίποτα πια τώρα δεν μας σταματά».

 

Η τελευταία μάλιστα απόστροφος είναι όλα τα λεφτά και μάλιστα άκρως ποδοσφαιρική. Ποιος άραγε μπορεί να σταματήσει αυτόν τον Ηρακλή. Μόνο οι γνωστοί τρικλοποδιστές και οι ρουφιάνοι. Επεσε λοιπόν και το καστέλι της Νάουσας. Και μάλιστα πιο άνετα απ΄ ότι θα περίμενε κανείς. Για τούτο φρόντισε (42΄) το σύνηθες δίδυμο Παπαδόπουλου (ασίστ)-Ρόβα(εκτελεστής) που κλείδωσε την έκβαση της αναμέτρησης, αφού είχε προηγηθεί εκείνη η σέντρα σουτ (28') του Πτηνόπουλου που κρέμασε τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου , δίνοντας το περιθώριο για περαιτέρω αύξηση του σκορ ή όπως αποδείχθηκε  το πλεονέκτημα σε περίπτωση μείωσής του.

 

Πράγματι στο 48' Η Νάουσα πέτυχε τέρμα με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 51΄λίγο έλλειψε να ισοφαρίσει όταν πλάσαρε τον Βοσνιάδη και ο Κυριακίδης παραχώρησε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

 

Εν κατακλείδι ο Ηρακλής παρουσίασε την ίδια εικόνα με εκείνη με τον Μακεδονικό, αφού στο β΄ μέρος και πάλι άφησε την πρωτοβουλία κινήσεων στη Νάουσα, η οποία όμως πέραν της μειώσεως του σκορ δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο.

 

Οι κυανόλευκοι άξιζαν της νίκης αφού ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ, ενώ στο β ΄έχασαν μοναδική ευκαιρία (76΄) με τον Αθανασίου. Οπότε εν αναμονή  της επόμενης νίκης, ας δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τα αξίζουν και με το παραπάνω. 

X