ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Και σκότωσα... διαδικτυακά για ένα εισιτήριο

Και σκότωσα... διαδικτυακά για ένα εισιτήριο

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τι θα ισχύσει με τα τελευταία εναπομείναντα μαγικά χαρτάκια του μεγάλου ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα

Η ΠΑΕ ενημερώνει πως τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο μέσω του διαδικτύου ενώ η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί από την Πέμπτη το πρωί.

 

Αναλυτικά:

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, διακόπτεται μέχρι το πρωί της Πέμπτης (09.08) στις 09:00, όταν και θα ξεκινήσει και πάλι από το γήπεδο της Τούμπας και το internet.

 

Οι λίγες θέσεις σε όλες τις θύρες που είχαν δεσμευθεί για εκείνους που επιθυμούσαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, πωλούνται πλέον ΜΟΝΟ μέσω ίντερνετ μέχρι την εξάντλησή τους για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

 

Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν αγοραστεί από το ίντερνετ θα πραγματοποιείται αύριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, από τις 09:00 και ως την έναρξη του αγώνα,με την προσκόμιση της ταυτότητας και του αριθμού κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς.

 

Οι θύρες για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν στις 17:00 και συστήνουμε την έγκαιρη προέλευση στο γήπεδο για την αποφυγή συνωστισμού.

 

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου

X