ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Και πάλι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Και πάλι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Οι δεσμεύσεις για οικονομική αυτάρκεια διαψεύστηκαν πανηγυρικά και σήμερα ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα ζητήσει σήμερα τη βοήθεια παραδοσιακών παραγόντων

Ξεκάθαρα πλέον, η επιστροφή στην κανονικότητα εξαρτάται από τις διαθέσεις εξωδιοικητικών παραγόντων της ΚΑΕ Αρης κι αυτές θα διαπιστωθούν στη διάρκεια συνάντησης που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί και στη διάρκεια της ημέρας!

 


Η ΚΑΕ Αρης βρίσκεται και πάλι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μια κατάσταση που πλέον αγγίζει τα όρια της θλιβερής συνήθειας καθώς με εξαίρεση μερικούς μήνες «διακυβέρνησής» της από την οικογένεια Λάσκαρη και πριν η τελευταία… διαλύσει τα πάντα στον σύλλογο, αναδεικνύεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Είναι προφανές πλέον ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος απέτυχε στο εγχείρημα δημιουργίας οικονομικής ασφάλειας. Γιατί δεν κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρογκο ποσό των χρεών (που κληρονόμησε), δεν αξιολόγησε σωστά τις ανάγκες, γιατί επίσης το επίπεδο χρηματοδότησής της ΚΑΕ από τον ίδιο (κι αυτό δεν αμφισβητείται) αποδείχθηκε ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες της εταιρίας.

 


Όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, η ΚΑΕ Αρης εκπέμπει και πάλι σήμα κινδύνου. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις, αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις, είναι εξίσου δύσκολο να προχωρήσει σε προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς και βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικού κραχ. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνονται οι επαφές με εξωδιοικητικούς παράγοντες. Ζητείται βοήθεια, ρευστό και συμμετοχή σε διοικητικό επίπεδο. Προς αυτήν την κατεύθυνση, σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο θα γίνει συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με συγκεκριμένους παράγοντες οι οποίοι θεωρούνται επιτυχημένοι επιχειρηματίες, έχουν τη δυνατότητα παροχής οικονομικής βοήθειας και το έχουν κάνει πολλάκις στο παρελθόν.

 


Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα σκιαγραφήσει την κατάσταση και ξεκάθαρα θα ζητήσει τη βοήθειά τους καθώς έχει αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τη δημιουργία συνθηκών επιστροφής στην κανονικότητα. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν έχει προχωρήσει σε επαφές για την άρση του ban, εκτιμά όμως ότι θα χρειαστεί ένα ποσό τουλάχιστον 200.000 ευρώ και επί της ουσίας, αυτό θα ζητήσει. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι το επίπεδο βοήθειας που θα προσφέρουν θα εξαρτηθεί και από το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο ίδιος. Θέλουν πλήρη σκιαγράφηση του ύψους των χρημάτων που χρειάζεται η ΚΑΕ όχι μόνο για την άρση της ποινής απαγόρευσης, αλλά και στην πληρωμή των δόσεων που οφείλονται στους πιστωτές, αλλά και να μάθουν το ποσό που θα διαθέτει ο μεγαλομέτοχος.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/6)

 

 

 

 

 

 

X