ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Και με τη «βούλα» το «διαζύγιο» Αστέρα – Παράσχου

Και με τη «βούλα» το «διαζύγιο» Αστέρα – Παράσχου

Τη λύση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο τεχνικό ανακοίνωσε η ομάδα της Αρκαδίας.

Και επισήμως παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος. Με μια λιτή ανακοίνωση η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος εποχής του έμπειρου προπονητή στην ομάδα της Τρίπολης.

 

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο. Η ΠΑΕ Αστέρας ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε τα εξής για την αποχώρησή του από τον Αστέρα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αστέρα και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο Αστέρας ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον Αστέρα είναι πάντα υψηλοί».

X