ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κατσαρής: «Νέα Τούμπα από την αρχή για να είναι μεγάλη» (audio)

Κατσαρής: «Νέα Τούμπα από την αρχή για να είναι μεγάλη» (audio)

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μετά τη συνάντησή του με την Ολγα Κεφαλογιάννη για το γήπεδο της Τούμπας

Τη λήψη γρήγορων αποφάσεων για κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο ζήτημα της κατασκευής της Νέας Τούμπας ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς, ο Θανάσης Κατσαρής. 

 

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη συνάντησή του με την Ολγα Κεφαλογιάννη στα γραφεία του συλλόγου.

 

«Θέλουμε να έχουμε τη συμπαράσταση όλων των κομμάτων και γενικά της Πολιτείας. Και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή όλα τα κόμματα είναι υπέρ του να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας ώστε με δικά μας χρήματα να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα γίνει εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο και από εκεί θα εξαρτηθεί πώς θα γίνει το γήπεδο. Μόλις αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντα χώρου θα ξεκινήσουν και οι ουσιαστικές μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον ΑΣ. Αυτό θα παραχωρηθεί στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Το γήπεδο θα γκρεμιστεί, δεν γίνεται να μην γκρεμιστεί. Αν πάμε σε λύση ανακατασκευής, θα περιοριστούν οι χώροι και θα γίνει μικρότερο γήπεδο. Μέσα σε όλα που ζητάμε είναι και γρήγορες αποφάσεις σε όποιο πρόβλημα προκύψει, όποιας αρμοδιότητας υπουργείου κι αν είναι. Θέλουμε όλα να προχωρούν γρήγορα και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην σταματούν τα έργα» δήλωσε ο κ. Κατσαρής.

 

Ακούστε τις δηλώσεις του Θανάση Κατσαρή

 

X