ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κατσαμπής: «Είμαι ένας στρατιώτης του Ηρακλή»

Κατσαμπής: «Είμαι ένας στρατιώτης του Ηρακλή»

Ο Τάσος Κατσαμπής μίλησε στην ΕΡΤ3 για την απόφασή του να συνεχίσει στον Ημίθεο και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Football League

 

Η πρώτη του χρονιά σε ένα νέο πόστο για τον ίδιο, αυτό του γενικού αρχηγού, κρίνεται ως απολύτως πετυχημένη εκ του αποτελέσματος. Μοιραία η ανανέωση της συνεργασίας του Τάσου Κατσαμπή με τον Ηρακλή ήταν θέμα διαδικαστικό, με τον πρώην αρχηγό των κυανόλευκων να συνεχίζει από την ίδια θέση και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για την απόφαση αυτή αλλά και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Football League μίλησε στην ΕΡΤ 3.

 

«Έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια. Με τιμάει που συνεχίζω από αυτό το πόστο για να προσφέρω με την εμπειρία μου και με όποιον τρόπο μπορώ, προκειμένου η ομάδα να ανέβει ακόμη ψηλότερα».

            

«Έχουν σκίσει τα βιβλία»

 

Κατά κοινή ομολογία η φετινή προσπάθεια και άνοδος βάσει των προβλημάτων που υπήρχαν και του τρόπου και χρόνου που «φτιάχτηκε» το ρόστερ, αποτέλεσε μία συντριβή της ποδοσφαιρικής λογικής. Τι είπε όμως ο Τάσος Κατσαμπής που έζησε εκ των έσω το όλο εγχείρημα;

 

«Αυτός ήταν άλλος ένας άθλος και θέλει πολλές ώρες να το αναλύσουμε. Εχουν σκίσει τα βιβλία της εκγύμνασης, της προετοιμασίας, των μεταγραφών, της δημιουργίας μίας ομάδας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά με την αγάπη που αντλείς από τον κόσμο του Ηρακλή, παίρνεις δύναμη για να βλέπεις πιο όμορφα τα πράγματα, και αυτά όλα να τα μεταφέρεις στο υπάρχον ρόστερ. Αυτό ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Δεν ήταν βεβαίως το μοναδικό. Μεγάλη ήταν η συμβολή της διοίκησης που απαρτίστηκε σε μεγάλο βαθμό από βετεράνους του Ηρακλή, του Γυμναστικού Συλλόγου , των παιδιών της Αυτόνομης που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

X