ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάτι τρέχει με τον Λούκα Μιλούνοβιτς

Κάτι τρέχει με τον Λούκα Μιλούνοβιτς

Συνάντηση με τη διοίκηση αναμένεται να έχει ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες με τη συμπεριφορά του δείχνει πως είναι... αλλού.

 

Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι ο Λούκα Μιλούνοβιτς… ψάχνεται και παίζει με την υπομονή του Δημήτρη Σπανού.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

 

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης (09/08) και ο εκνευρισμός που έβγαλε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αναγκάζοντας τον προπονητή να σταματήσει την τακτική και να αναφερθεί επί προσωπικού λέγοντας την χαρακτηριστική ατάκα «Λούκα, κάνω υπομονή να μην σε διώξω!».

 

Είναι φανερό τις τελευταίες ημέρες ότι κάτι απασχολεί τον Μιλούνοβιτς και δεν είναι συγκεντρωμένος 100% στη δουλειά του. Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη το πιθανότερο είναι η διοίκηση να του ζητήσει «ακρόαση», προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Το συμβόλαιο του παίκτη ξεπερνάει κατά πολύ τα φετινά οικονομικά δεδομένα αλλά σε πρώτη φάση δεν δέχεται καμία μείωση, απαιτώντας και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από πέρυσι. Ο Αρης όμως δεν μπορεί να τον κρατήσει με τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Ούτε και ο Λούκα βέβαια δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Αναμένεται λοιπόν ένα σήριαλ με αρκετά επεισόδια….

 

X