ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάτι περισσότερο από μία απλή νίκη

Κάτι περισσότερο από μία απλή νίκη

Εκτός των τριών βαθμών, ο Αρης κατάφερε, χθες, να κερδίσει και την ηρεμία που έψαχνε τις τελευταίες μέρες.

 

Στο μονοπάτι της ηρεμίας βαδίζει, από χθες, ο Αρης μετά την άνετη (όπως εξελίχθηκε) επικράτηση επί του Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν καλό βαθμό απέναντι σε υπολογίσιμο και επικίνδυνο αντίπαλο, ενώ credit προέκυψε και για τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος βγήκε, με τη σειρά του, ενισχυμένος.

 

Οι ισοπαλίες με Τρίκαλα και Καλλιθέα έθεσαν υπό αμφισβήτηση το μέλλον του Ελληνα τεχνικού στον πάγκο, ωστόσο η νίκη και η διαχείριση του δευτέρου ημιχρόνου δημιούργησαν την αίσθηση ότι η περίοδος κρίσης για τον ίδιο, ανήκει πια στο παρελθόν. Οι όποιες σκέψεις υπήρχαν στην Αλκμήνης για λήψη δραστικότερων μέτρων... αφύπνισης φαίνεται ότι υποχωρούν, καθώς η ομάδα κατέκτησε βαθμούς ουσίας και... αυτοπεποίθησης, ενώ διατηρεί απόσταση ασφαλείας και από την Παναχαϊκή. Ενδεικτικό των παραπάνω είναι πως, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, τα στελέχη της ΠΑΕ άφηναν να εννοηθεί ότι ο Σπανός θα διατηρηθεί στο πόστο του και δεν τίθεται θέμα αλλαγής.

 

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι η νίκη που θα έφερνε την ηρεμία, όπως έλεγε και ο Παύλος Μυροφορίδης, έπειτα από την αναμέτρηση της Καλλιθέας, επιτεύχθηκε και είχε θετική επίδραση σε διάφορα επίπεδα. Κι αυτό γιατί δύο 90λεπτα δεν είναι δυνατόν να αποδομήσουν ό,τι έχει δημιουργηθεί από την αρχή της χρονιάς. Εν ολίγοις, όλοι βγήκαν κερδισμένοι από τη χθεσινή μέρα και, πλέον, δόθηκε η αφορμή ώστε παίκτες και τεχνικό τιμ να πιστέψουν ακόμα περισσότερο στις δυνατότητές τους.

X