ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καθυστερεί κι άλλο του Μπρίτο στον Απόλλωνα

Καθυστερεί κι άλλο του Μπρίτο στον Απόλλωνα

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ακόμη επιστρέψει και ενσωματωθεί στην ομάδα και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η επιστροφή του Εντουάρντο Μπρίτο στον Απόλλωνα και η ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις των κοκκινόμαυρων.

 

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και περιμένει να υπάρξουν εξελίξεις στο οικονομικό, ώστε να επιστρέψει, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα προσωπικό θέμα. Είναι πιθανό εντός των ημερών να βρεθεί λύση και να αρχίσει προπονήσεις, τι στιγμή που ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει κι η ανακοίνωση μεταγραφών με παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει όπως ο Σοϊλεμέζογλου και ο Δόρης, που ήδη προπονούνται με την ομάδα. Ο Απόλλων θα κάνει 6-7 μεταγραφές, αλλά με παίκτες που θα είναι κάτω των 23 ετών, λόγω του περιορισμού που έχει. Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι και το Σάββατο την προετοιμασία της στον «Ατέρμονα» και από βδομάδα θα προπονείται και πάλι στη βάση της.

 

X