ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καθαρές» εξηγήσεις για τον Αρη

«Καθαρές» εξηγήσεις για τον Αρη

Τα μέλη του Α.Σ. Αρης αλλά και οι φίλοι της ομάδας, περιμένουν σήμερα (20:00) από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να δώσει απαντήσεις

Δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί ότι η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση του Α.Σ. Αρης με αντικείμενο την ομάδα μπάσκετ, θα έπρεπε να διεξαχθεί πολύ νωρίτερα. Ακόμη κι έτσι όμως, θα πρέπει να αποδειχτεί ουσιαστική ώστε να γνωρίζει ο κόσμος της, την πραγματική κατάσταση χωρίς μισόλογα.

 

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος για τους δικούς του λόγους μετέφερε κατά οχτώ μέρες τη γενική συνέλευση. Στο διάστημα αυτό το μόνο που κατάφερε -ή τουλάχιστον το μόνο που δημοσιοποιήθηκε- ήταν να συγκροτήσει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο. Στα χέρια του βέβαια έχει ως ατού τη συμφωνία με τον Σούλη Μαρκόπουλο όμως η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει καμία κίνηση για το ρόστερ της νέας περιόδου και κυρίως δεν έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί το βραχνά των ΒΑΝ που δεσμεύει συνολικά τον σχεδιασμό της.
Τη γενική συνέλευση είναι λογικό να απασχολήσει η συνολική οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ αλλά και επιμέρους θέματα όπως αυτό της χρήσης του Αλεξανδρείου που δείχνει να έχει “παγώσει”.

 

Πάντως χθες ο Α.Σ. Άρης θέλησε να υπενθυμίσει με ανακοίνωση του την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δυνατότητα συμμετοχής δεν έχουν μόνο τα μέλη αλλά και φίλοι του Άρη που δεν είναι μέλη του.

X