ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Κατεβαίνει» Γ’ Εθνική ο Ηρακλής, ξεκαθαρίζει ο τρόπος

«Κατεβαίνει» Γ’ Εθνική ο Ηρακλής, ξεκαθαρίζει ο τρόπος

Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης άλλου Α.Φ.Μ. για τους «κυανόλευκους»

 

Η περίπτωση ολικής απουσίας του Ηρακλή από τα Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της σεζόν 2019-2020 είναι αλήθεια πως εξετάστηκε ως μια εναλλακτική «επιλογή» από το μονόδρομο παρουσίας στη Γ’ Εθνική.

 

Φαίνεται ωστόσο πως εγκαταλείπεται (εκτός αν αποφασίσει την αποχή η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη) και ο Ηρακλής θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική. Άλλωστε πλέον δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια ακόμη και ως προς το τυπικό της συμμετοχής στην κλήρωση που προγραμματίζεται εντός των ημερών στην Ε.Π.Ο..

 

Οι «κυανόλευκοι» πρόκειται να μετάσχουν σ’ αυτήν στη χειρότερη των περιπτώσεων δίχως να διαφοροποιούν τα σημερινά τους δεδομένα. Με την ταυτότητα δηλαδή του Ιδρυτικού Σωματείου της Π.Α.Ε. που συνεχίζει να διατηρεί εταιρικά ενεργή (και αγωνιστικά ανενεργή) ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Για να αποφευχθεί ωστόσο η εικόνα της άνευ ουσίας και στόχου συμμετοχή, η αναζήτηση Α.Φ.Μ., μιας συνεργασίας με ομάδα η οποία έχει ενεργή συμμετοχή (κι αυτό έχει τη σημασία του) στην κατηγορία, συνεχίζεται και έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, όπως μεταφέρθηκε και στο ρεπορτάζ της χθεσινής «Μ».

 

Αυτή η προοπτική (συμμετοχή με άλλο Α.Φ.Μ. δηλαδή) αποτελεί πρώτο στόχο των «κυανόλευκων» παραγόντων που επιχειρούν επαφές προς αυτή την κατεύθυνση. Τα αισιόδοξα μηνύματα των τελευταίων ημερών από τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση, εμπεριέχουν την εκτίμηση πως μέχρι αύριο πιθανότατα θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά στην (διαφαινόμενα τελευταία) προσπάθεια για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική μεν, αλλά με ουσία δε. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Σε περίπτωση που για ακόμη μια φορά τα πράγματα καταλήξουν αρνητικά στο τραπέζι θα υπάρχει μόνο η απλή συμμετοχή για να σωθούν τα προσχήματα.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X