ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έδωσα μάχη για τη ζωή μου»

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έδωσα μάχη για τη ζωή μου»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης στον τηλεοπτικό σταθμό ''Alpha''

 

Στο ''Happy Day'' του Alpha μίλησε η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

 

Η κα. Νοτοπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη το 2015. "Έδωσα μάχη για τη ζωή μου. Πλέον, δε με φοβίζει καμία μάχη", σημείωσε η ίδια. Ωστόσο, το πρόβλημα αυτό, σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Νοτοπούλου, της άλλαξε τη ζωή, καθώς της άφησε ένα αυτοάνοσο νόσημα και μία αναπηρία, αυτής της υψηλής βαρηκοΐας.

 

Όσον αφορά τη θέση που κατέχει μέχρι αυτή την ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η ίδια σημείωσε πως σύντομα θα την εγκαταλείψει. "Θέλω πρώτα να ολοκληρώσω δύο σημαντικά έργα διαβαλκανικού χαρακτήρα και μετά υπάρχει χρόνος για τον προεκλογικό αγώνα", σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε - μεταξύ άλλων: "Αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι να γίνει μια πόλη καθαρή. Να διατηρήσει την ομορφιά της και την εξωστρέφειά της. Να αναπτύξει τη δυναμική της, κυρίως να κρατήσει τους ανθρώπους της. Αυτό που χρειάζεται η πόλη είναι σκληρή δουλειά".

 

Σχετικά με τα ''πυρά'' που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα, είπε: "Από τη μία, η κοινωνία μας ζητά νέους και άφθαρτους ανθρώπους και από την άλλη, τους πολεμά. Όμως νομίζω πως αν εμείς οι νέοι δεν μπούμε μπροστά, ποιος θα το κάνει;".

 

Η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης ρωτήθηκε και για τη σύμβαση που είχε η ίδια με τον δήμο Θεσσαλονίκης στον τομέα της Καθαριότητας και την επίθεση που δέχεται και για αυτό, δηλώνοντας πως: "Θα ήταν τιμή μου να είχα εργαστεί ως καθαρίστρια, δεν έχω να κρύψω κάτι. Οι κύριοι Λοβέρδος και Γεωργιάδης επιστρατεύουν ανήθικα επιχειρήματα, γιατί δεν έχουν πολιτικές προτάσεις".

 

Η υποψήφια δήμαρχος κλήθηκε να σχολιάσει τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: " Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ένα ανατρεπτικό προφίλ και για αυτό τον αγαπήσαμε ιδιαίτερα". Τέλος, αναφορικά με το σχόλιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το κομματικό χρίσμα, η κ. Νοτοπούλου εξέφρασε τη στενοχώρια της για αυτό το θέμα, χαρακτηρίζοντας άδικη τη δήλωσή του.

X