ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καταγγέλλει Λεβαδειακό ο Τόνι Σίλβα για οφειλές 45.000 ευρώ

Καταγγέλλει Λεβαδειακό ο Τόνι Σίλβα για οφειλές 45.000 ευρώ

Ο Τόνι Σίλβα ξέσπασε μέσο των social media για τις οφειλές στο πρόσωπο του και ενημέρωσε για τις επόμενες κινήσεις του

Ο Τόνι Σίλβα ισχυρίζεται πως ο Λεβαδειακός του χρωστάει το ποσό των 45.000 € και ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό που διαθέτει στα social media.

 

Aναλυτικά τα όσα έγραψε:

 

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και φανς που με στηρίζετε. Έρχομαι εδώ να εξηγήσω την κατάστασή μου καθώς περίμενα να βγάλει η ελληνική Ομοσπονδία απόφαση για μένα στις 31 Γενάρη του 2018 και αυτό δεν έγινε. Εγώ ο Τόνι Σίλβα έχω κινηθεί νομικά στην ΕΠΟ κατά του σωματείου μου, του Λεβαδειακού. Το έχω κάνει από τις 18 Δεκεμβρίου του 2017 για μη τήρηση πληρωμών μεταξύ άλλων.
 
 
Υπάρχει ένα χρέος σε μένα πάνω από 45.000 ευρώ. Με βάση αυτό ζήτησα από την ελληνική Ομοσπονδία να τερματίσει το συμβόλαιό μου και να μείνω ελεύθερος. Ήμασταν η 8η υπόθεση και ο Λεβαδειακός δεν παρουσίασει αποδείξεις πληρωμής ή πειστήρια, προφανώς δείχνοντας ότι έχω δίκιο. Η ΕΠΟ τους έδωσε άλλη μία εβδομάδα να το κάνουν, κάτι απίθανο. 
 
 
Η λειτουργία και η υποχρέωση μίας Ομοσπονδίας είναι να προστατεύει τα δικαιώματα των παικτών. Μετά το πέρας της υπόθεσης ο δικηγόρος του Λεβαδειακού μου είπε να τα παρατήσω και να γυρίσω στην ομάδα για να με πουλήσουν και να βρουν τα χρήματα. Θεώρησα προσβλητικό το να αφήσω έτσι τα δικαιώματά μου και να τους επιτρέψω να με έχουν σαν σκλάβο. Προφανώς και δεν το δέχθηκα. Αρνήθηκα διότι η εποχή της δουλείας έχει περάσει.
 
 
Κάθε μέρα σηκωνόμουν ως επαγγελματίας και ανεξάρτητα από τις συνθήκες, το κρύο, την βροχή ή την ζέστη για να δουλέψω. Είμαι επαγγελματίας σε όλα μου και τιμώ όσους έρχονται να με βλέπουν να ιδρώνω και να προσπαθώ στο γήπεδο. Είναι όμως και οι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν το άθλημα και που προωθούν την διχόνοια στον χώρο, το μίσος, τις διαφωνίες και την εκδικητότητα και πρέπει να τιμωρούνται.
 
 
Για να συνοψίζω χθες 31 Γενάρη δεν δόθηκε λύση για μένα. Απορώ το εάν θα βγάλει απόφαση το δικαστήριο ή θα περιμένει μέχρι να πληρωθώ. Ή ότι μπορεί να υπάρχει επιρροπή προς το δικαστήριο και δεν θέλουν να βγει όλο αυτό προς τα έξω. Θα μπορούσα να είχα ήδη πάρει μεταγραφή σε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Ακόμα παραμένω δέσμιος και παίκτης τους και περιμένω την ελληνική Ομοσπονδία.
 
 
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα κάνω χρήση του Facebook να έχω καλά νέα και να μπορώ να πω ότι τα κατάφερα και ξέφυγα. Σας ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο ημέρας.
X