ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κατάλευκη η Μίκρα, σε κλειστό οι προπονήσεις

Κατάλευκη η Μίκρα, σε κλειστό οι προπονήσεις

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο

Με τις δυσκολίες των καιρικών συνθηκών συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ηρακλής για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη.

 

Η Μίκρα παραμένει στα κατάλευκα και οι «κυανόλευκοι» όπως και χθες προπονήθηκαν σήμερα σε κλειστές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου στην περιοχή της Πυλαίας.

Η σκέψη που υπήρχε να πραγματοποιηθεί η προπόνηση στο πλαστικό γήπεδο της Ε.Π.Σ.Μ. δίπλα στη Μίκρα εγκαταλείφθηκε εξαιτίας της χιονόπτωσης. 

 

Μέσα ο Κουκόλης, εκτός ο Καλτσάς

 

 

Ο Νίκος Καλτσάς έμεινε εκτός προπόνησης λόγω του προβλήματος στο δεξιό γαστροκνήμιο, που είχε αποτελέσει αιτία να μην ολοκληρώσει το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης.

Αντίθετα, ο Χρήστος Κουκόλης συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα επιστρέφοντας μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προπονήσεων και από τη στιγμή που συνεχίζεται η κακοκαιρία, και η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό γήπεδο. 

X