ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάταγμα ο Κουέστα, επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες

Κάταγμα ο Κουέστα, επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες

Κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού υπέστη ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ εκτός προπονήσεων του Άρη είναι οι διεθνείς Μπάσα, Μάβραϊ, όπως και ο Βέλεθ

 

 

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Πάκο Ερέρα να έχει αρκετές απουσίες.

 

Η πιο σημαντική είναι αυτή του Χουλιάν Κουέστα.

 

Ο Ισπανός γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού (τοποθετήθηκε νάρθηκας), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης (τον πάτησε αντίπαλος σε μια διεκδίκηση της μπάλας) και ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

 

Παράλληλα, στις προπονήσεις δεν συμμετέχουν οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, ο οποίοι κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας ενόψει των υποχρεώσεων της γειτονικής χώρας στο UEFA Nations League, αλλά και ο Φραν Βέλεθ που βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία για μια προσωπική του υπόθεση.

 

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

 

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

 

 

X