ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καταδικασμένος δίχως κεφάλαιο ο Ηρακλής

Καταδικασμένος δίχως κεφάλαιο ο Ηρακλής

Το χρήμα απουσιάζει από τις διαπραγματεύσεις των ανθρώπων των «κυανόλευκων»

Εφιαλτικό αλλά απόλυτα ρεαλιστικό και πιθανό είναι το σενάριο της μη συμμετοχής του Ηρακλή σε καμία κατηγορία και σε κανένα εθνικό Πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ευρισκόμενοι στα μέσα Ιουλίου οι κυανόλευκοι δεν έχουν καμία ξεκάθαρη… διέξοδο ή λύση, με δεδομένο ότι η νυν ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής δεν θα υφίσταται σε λίγο καιρό μετά την απόφαση που πήρε ο μεγαλομέτοχος, Θανάσης Παπαδόπουλος. Λόγω των υπερβολικά μεγάλων οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από την προηγούμενη ΠΑΕ, αυτή του Σπύρου Παπαθανάσακη. 

 

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να έχουν γίνει συζητήσεις με ανθρώπους αρκετών ομάδων για την απόκτηση του ΑΦΜ από πλευράς Ηρακλή, καμία όμως εξ αυτών δεν έχει προχωρήσει σημαντικά. Πολύ απλά διότι από το… τραπέζι των διαπραγματεύσεων απουσιάζει το σημαντικότερο στοιχείο. Το χρήμα και κατ’ επέκταση το πρόσωπο που θα βάλει τα λεφτά που απαιτούνται, παίρνοντας παράλληλα τις ευθύνες που αναλογούν σε έναν μεγαλομέτοχο και πρόεδρο ομάδας.

 

«Εγώ να βάλω υπογραφή πώλησης του ΑΦΜ της ομάδας μου, ποιος από τον Ηρακλή θα βάλει υπογραφή αγοράς» ήταν το εύλογο ερώτημα-που βεβαίως δεν πήρε απάντησης- ισχυρού χρηματοδότη ομάδας σε γκρουπ παραγόντων του Ημίθεου με τους οποίους συναντήθηκε προ ημερών. Σε περιοχή γειτονική της Θεσσαλονίκης…

 

Με βάση λοιπόν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο οικονομικό κομμάτι κάθε προοπτική εξαγοράς Αριθμού Φορολογικού Μητρώου είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Με τρανό το παράδειγμα του ΝΠΣ Βόλος…

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/7)

X