ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καστρίτης: ««Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας»

Καστρίτης: ««Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με το Ρέθυμνο

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο (15:30) σε μία δύσκολη αναμέτρηση, με τον Γιάννη Καστρίτη να τονίζει ότι η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι δύο σημαντικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης.

 

Ο προπονητής των «κιτρίνων» με δήλωση του στο επίσημο σάιτ της ομάδας τόνισε: «Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτούς ο αγώνας, αλλά και πως εμφανίζονται πιο δυνατοί, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους.

 

Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, μπροστά στο κοινό τους και είναι πολύ επικίνδυνοι σε λεπτομέρειες του παιχνιδιού, όπως το επιθετικό ριμπάουντ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει αναμφισβήτητα η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και να δούμε πως μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

X