ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καρέ μεταγραφών στον Αιγινιακό

Καρέ μεταγραφών στον Αιγινιακό

Δυναμώνει η ομάδα της Βόρειας Πιερίας ενόψει της νέας σεζόν

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια στον Αιγινιακό, ο οποίος προχώρησε  σε συμφωνία με ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εντάσσονται στο ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

 

Ο ένας εξ αυτών είναι ο γκολκίπερ Γιαγκιόζης, για τον οποίο έχει γίνει ήδη αναφορά από τη «Μ». Ο ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε και ενσωματώνεται στην ομάδα της Πιερίας, όπου θα συνεργαστεί ξανά με τον τεχνικό Απόστολο Χαραλαμπίδη (οι δυο τους συνυπήρξαν στη Βέροια).

 

Παράλληλα, παίκτες του Αιγινιακού πρέπει να θεωρούνται και ο 22χρονος μέσος Παύλος Λάσκαρης, παλιός γνώριμος κι αυτός του τεχνικού Απόστολου Χαραλαμπίδη στη Βέροια, όπως και ο 27χρονος επιθετικός Νίκος Αγγελούδης.

 

Επιπλέον, αποκτήθηκε με τη μορφή επένδυσης προς το μέλλον ο νεαρός στόπερ Σπίντζος από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Στο μεταξύ, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον γκολκίπερ, Γιάννη Καραγκιόζη, για την παραμονή του στον Αιγινιακό, σε αντίθεση με τον Θανάση Τόλιο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Τέλος εποχής, εν ολίγοις, για τον 41χρονο τερματοφύλακα, που αποχωρεί.

 

Ετσι, οι Πιερείς μετρούν στο ρόστερ τους πλέον και τους Πετρούση, Πέριτς, Τσολακίδη, Πολύζο, Ζούρκο (στον Αιγινιακό διαψεύδουν ότι θα αποχωρήσει και επισημαίνουν ότι θα μείνει), Παπαδόπουλο, Στόικο, Γιαγκιόζη, Αγγελούδη, Σπίντζο και Λάσκαρη.

 

Συμφωνία έχει επιτευχθεί και για τους Ζήση και Νικολακόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι θα αποκτηθούν ως δανεικοί. Απέκτησε επίσης Ορφανίδη και Αθανασιάδη.

 

Παράλληλα, στη διάθεση της διοίκησης για συζητήσεις παραμονής είναι οι Σοφιάνης, Ταουσάνης και Προσκυνητόπουλος.

 

X