ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η καρδιά του Εργασιακού Αθλητισμού χτύπησε δυνατά στη Θεσσαλονίκη

Η καρδιά του Εργασιακού Αθλητισμού χτύπησε δυνατά στη Θεσσαλονίκη

Η διοργάνωση-θεσμός για τη Βόρεια Ελλάδα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με το Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος να γεμίζει από χαμόγελα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 3οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού που διεξήχθησαν το διήμερο 11-12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος. Πλήθος εργαζομένων από εταιρείες, φορείς και οργανισμούς της Βόρειας Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να αθληθούν με συναδέλφους, συνεργάτες και καλούς φίλους.

 

Στη διοργάνωση που έλαβε χώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Βόρεια Ελλάδα, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε οκτώ αθλήματα (Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Bowling, Πινγκ-Πονγκ, Βελάκια, Σκάκι, Μπάσκετ 3Χ3, Μπάσκετ 5Χ5, Ποδόσφαιρο) και νικητές ήταν όλοι, αφού οι αγώνες εξελίχθηκαν σε μια μεγάλη γιορτή, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τις οικογένειες τους που έδωσαν δυναμικό «παρών».

 

Τον δικό της χαιρετισμό στην Τελετή Λήξης απηύθυνε η Διευθύντρια του Οργανισμού Άθλησης και Υγείας, Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου, η οποία δήλωσε πανευτυχής για την επιτυχία της διοργάνωσης. «Είναι χαρά και τιμή μας να διοργανώνουμε τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη για τρίτη χρονιά. Είναι υπόσχεση μας πως οι αγώνες αυτοί θα γίνουν θεσμός. Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά» ήταν τα λόγια της, ενώ φρόντισε, παράλληλα, να υπενθυμίσει πως η Αθήνα θα αποτελέσει την «κοιτίδα» του Εργασιακού Αθλητισμού το 2020 αφού της ανατέθηκαν οι Παγκόσμιοι Εργασιακοί Αγώνες. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, Σοφία Σαουρίδου (Πολιτισμού & Αθλητισμού) και Γεώργιος Παρισόπουλος (Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).

 

Διοργανωτής των Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδας ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Αθλησης και Υγείας (HOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες, στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος. Είναι αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητικού (WFCS) και δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα τους κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΣΚΑΚΙ

 

1. Μαρινέλος (Αθηναϊκή Ζυθοποιία)

2. Στίκος (Αραμπατζής)

3. Μπαλλάς (Dolce)

 

ΒΕΛΑΚΙΑ

 

1. Κοσμίδης

2. Καταφυγιώτης (Milkplan)

3. Πελέκης (Sportcamp)

 

ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ

 

1. Γραμμένος

2. Αποστολίδης

3. Χοχλάκης

 

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ (5ΧΛΜ.)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Καρρά (ΑΒ Βασιλόπουλος)

2. Παπαγεωργίου (ΑΒ Βασιλόπουλος)

3. Μπούκα (Sportcamp)

 

ΑΝΔΡΕΣ

1. Τσαπαρέλης (Doppler)

2. Καραγκιοζίδης

3. Γκίκας (Χατζόπουλος)

 

BOWLING

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Σταυροπούλου (Doppler)

2. Καρυπίδου (Αραμπατζής)

3. Χριστάνη (Αραμπατζής) – Μάτος (Med. Cosmos)

 

ΑΝΔΡΕΣ

1. Μαραγκός (Doppler)

2. Φατσής (Χατζόπουλος)

3. Μπαλλής (Χατζόπουλος)

 

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ

1. Μαραγκός – Σταυροπούλου (Doppler)

2. Φατσής – Αγγελόπουλος (Χατζόπουλος)

3. Γαλατίδης – Νικολαΐδης (ΑΒ Βασιλόπουλος)

 

ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3

1. Air Ballers (ΑΒ Βασιλόπουλος)

2. Hornets (Αθηναϊκή Ζυθοποιία)

3. Αμπαλοι (Χατζόπουλος)

MVP: Κάγκας (ΑΒ Βασιλόπουλος)

 

ΜΠΑΣΚΕΤ 5Χ5

1. Arrows (Αθηναϊκή Ζυθοποιία)

2. Νικητές (Χατζόπουλος)

3. AS Hellas

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1. Μασούτης

2. Eurolamp

3. Crystal ΑΕ

X