ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καραντώνης στο Metropolis: «Γεμάτη… ήλιο η επόμενη μέρα του Ηρακλή»

Καραντώνης στο Metropolis: «Γεμάτη… ήλιο η επόμενη μέρα του Ηρακλή»

O στενός συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επόμενη μέρα στους κυανολεύκους μετά την έγκριση του φακέλου από την ΕΕΑ:

Στην εποχή Τομ Παπαδόπουλου έχει περάσει ο Ηρακλής, μετά την έγκριση από την ΕΕΑ του φακέλου του ομογενούς επιχειρηματία. 

 

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε πριν από λίγο ο στενός του συνεργάτης, Στάθης Καραντώνης και αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, κάνοντας λόγο για... μέρα με πολύ ήλιο για τους φίλους της ομάδας. Μεταξύ άλλων είπε:

 

 

 Για τη διαδικασία στην ΕΕΑ:

 

«Yπήρχε μια σειρά ερωτήσεων περισσότερο διευκρινιστικών. Μετά από αρκετή ώρα βγήκαμε έξω από την αίθουσα και μας ανακοινώθηκε ότι υπάρχει η έγκριση από την επιτροπή για τη συμμετοχή μας. Είναι διαδικαστικό το θέμα εναπόκειται στο χέρι της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Ηρακλής πλέον για να αποκτήσουμε την ΠΑΕ Ηρακλής. Μέχρι την 12η βραδινή είναι η διορία για το μετοχικό κεφάλαιο, αύριο το πρωί η διοικούσα επιτροπή θα ελέγξει την κίνηση στο λογαριασμό και στη γενική συνέλευση θα συζητηθεί το θέμα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν βάλει λεφτά. Μετά είναι θέμα της συνέλευσης να δούμε πού θα δοθούν τα σκήπτρα».

 

Για το αν αποσύρεται ο κ. Σορούρ:

 

«Είναι θέμα του κ. Σορούρ μπορεί να καταθέσει ή και να μην καταθέσει».

 

Για την παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου στην ΕΕΑ:

«Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να ακολουθήσουμε το τυπολατρικό και επειδή ακούγονται διάφορα ότι ο Σορούρ ήταν πιο μπροστά, η διαδικασία ξεκίνησε πριν από δύο και εβδομάδες, αλλά ήταν τακτική μας να μην το ανακοινώσουμε στον Τύπο, ο φάκελος ήταν ήδη έτοιμος εγκρίθηκε και περιμένουμε να δούμε μέχρι την 12η βραδινή αν θα υπάρξει άλλος που θέλει να είναι μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή και να μας δώσει τα σκήπτρα. Η ΕΕΑ σου δίνει την καθαρότητα των εγγράφων και το δικαίωμα να συμμετάσχεις στην οποιαδήποτε αθλητική εταιρία. Μας είπε ότι είμαστε καθαροί για να μπούμε σε οποιαδήποτε μετοχική προσπάθεια αθλητικής εταιρίας».  

 

Για το αν θα είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ:

«Μέρος τους σχεδίου περιλαμβάνει την πρόταση αυτή προς το πρόσωπό μου οριστικές αποφάσεις θα πάρουμε μέσα στο ΣΚ. Από χθες το απόγευμα βρίσκεται εδώ ο κ. Παπαδόπουλος. Δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού από μέρους, αλλά αισθάνθηκε ότι έπρεπε να είναι εδώ και να απαντήσει στις απαντήσεις της επιτροπής. Θα δούμε ποια θα είναι και οι επόμενες δικές μας κινήσεις. Περιμένουμε τους ανθρώπους του Ηρακλή να μας φωνάξουν».

 

Για το αν θα αναμιχθούν άλλα πρόσωπα από την Αμερική:

«Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε θα έχουμε αφίξεις άλλων προσώπων για τον Ηρακλή θα είναι άτομα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και μέλη της οικογένειας του Ηρακλή, αλλά και άτομα της προσωρινής διοίκησης, άνθρωποι ικανοί και με περίσσιες γνώσεις. Θέλουμε η επόμενη μέρα για τους φίλους του Ηρακλή να είναι γεμάτη ήλιο και χαρά και να ξεχάσουμε τις γκρίζες μέρες του παρελθόντος».

 

Για τα συναισθήματα του Τομ Παπαδόπουλου: 

«Από την πρώτη μέρα  είπε είναι το ίδιο ενθουσιώδης και σήμερα σε ακόμη μεγαλύτερα κλίμακα, όταν βγήκαμε ήταν περιχαρής».

 

X