ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καψάλης: «Πρόκληση για μένα ο Αρης»

Καψάλης: «Πρόκληση για μένα ο Αρης»

Οι δηλώσεις του αμυντικού του Αρη από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ-ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

 

Ως μια μεγάλη πρόκληση  χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Αρη ο Στέργιος Καψάλης.

 

Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία και τον Πάκο Ερέρα.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Καψάλης: 

 

Αρχικά, σχολίασε: «Μέχρι τώρα έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά, με πολύ τρέξιμο, με πολύ δουλειά με την μπάλα. Οι προπονήσεις είναι ιδιαίτερα σκληρές επειδή είμαστε ακόμη στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, δουλεύουμε κάθε μέρα και περισσότερο και με τα νέα παιδιά που έρχονται στην ομάδα, πιστεύω θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σημείωσε αρχικά ο 24χρονος παίκτης».

 

Για την παρουσία του στην προετοιμασία: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, προσπαθώ κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».

 

Για την έλευση παικτών που αυξάνει τον ανταγωνισμό σε κάθε θέση: «Ο ανταγωνισμός αυξάνεται όλο και περισσότερο και αυτό κάνει μόνο καλό στην ομάδα, γιατί ο κάθε παίκτης προσπαθεί να διεκδικήσει την θέση του».

 

Για το επίπεδο του φετινού Αρη: «Είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο πλέον και μία ομάδα όπως ο Αρης πρέπει να κινείται σε αυτό το επίπεδο».

 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Πάκο Ερέρα: «Του αρέσει να δουλεύει περισσότερο με την μπάλα, είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει αυτό. Τα τρεξίματά μας συνδυάζονται με πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Τα πάντα συνδυάζονται με ποδόσφαιρο».

 

X