ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κανονικά ο Μορέιρα στην προπόνηση

Κανονικά ο Μορέιρα στην προπόνηση

Ο Αγκολέζος σέντερ βρίσκεται στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το επόμενο παιχνίδι με το Λαύριο (8/12, 15:30)

Ο Γιανίκ Μορέιρα επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αγκόλας και έτσι μείωσε τα ονόματα που βρίσκονται στο απουσιολόγιο της ομάδας.

 

Εκτός παραμένει ο Αντώνης Κόνιαρης που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

 

«Έστω και κατά ένα μειώθηκαν σήμερα τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι το απουσιολόγιο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου δεν ήταν λευκό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει από σήμερα στη διάθεσή του και τον Yanick Moreira, ο οποίος επέστρεψε από την Αγκόλα και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

 

Εκτός προπόνησης ωστόσο παρέμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης που είναι άρρωστος και φυσικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε το πρωί με ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση και συνεχίστηκε το απόγευμα με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής.

 

Την Παρασκευή το μεσημέρι (14:00) είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για την Αθήνα, για τον αγώνα με το Λαύριο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/12 στις 15:30)».  

X