ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάνιας: «Ο Σαββίδης δεν απείλησε ποτέ κανένα»

Κάνιας: «Ο Σαββίδης δεν απείλησε ποτέ κανένα»

Ο Ισπανός ανέβασε στο instagram εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μετάφραση δηλώσεων του στην Ισπανία από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης

Ο Χοσέ Κάνιας δηλώνει απογοητευμένος από τη μετάφραση δηλώσεων του στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τονίζει ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν απείλησε κανένα και σημειώνει: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο. Μην το σκοτώνετε, φτιάξτε το. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια". 

   

Ο Ισπανός ανέβασε στο instagram ένα σχόλιο με το οποίο δηλώνει απογοητευμένος από τη μετάφραση δηλώσεων του στην Ισπανία από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζει ότι ο Σαββίδης δεν απείλησε κανένα, ενώ τονίζει ότι η ΑΕΚ δεν ήθελε να παίξει τα τελευταία λεπτά του αγώνα.


Συγκεκριμένα έγραψε:"Είμαι απογοητευμένος που βλέπω ότι τα ελληικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να "μεταφράσουν" και να χρησιμοποιήσουν λέξεις που ποτέ δεν είπα έτσι ώστε να πετύχουν τους σκοπούς τους. Σταματήστε την προπαγάνδα και δείξτε την αλήθεια. Ο πρόεδρός μας δεν απείλησε ποτέ κανένα, ειδικά παίκτες. Εμείς επιλέξαμε να μείνουμε στο γήπεδο και να παίξουμε παρότι ο διαιτητής ακύρωσε ένα κανονικάο γκολ, γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Ο αντίπαλος επέλεξε να μείνει στα αποδυτήρια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο. Μην το σκοτώνετε, φτιάξτε το. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια".

X