ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάνει refresh στην αναζήτηση επιλογών

Κάνει refresh στην αναζήτηση επιλογών

Συνεχίζουν το ψάξιμο οι άνθρωποι του Ηρακλή για εξεύρεση λύσης κυρίως προς τη Football League.

Η προοπτική συνεργασίας με τον Αχιλλέα Μπέο όσον αφορά ουσιαστικά στην αγορά του πακέτου μετοχών του Ν.Π.Σ. Βόλου και την αλλαγή των χαρακτηριστικών του ώστε να αποτελέσει όχημα για τον Ηρακλή, δεν συζητείται ως προς την άμεση εφαρμογή του.

 

Έχει ξεκαθαριστεί πως αν προκύψει deal αυτό θα εφαρμοστεί μονάχα μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, κατά την οποία η ομάδα της Μαγνησίας δεν θα μετακινηθεί από την έδρα της. Ανεξάρτητα από την τελική απόφαση στις συγκεκριμένες προτάσεις του Αχιλλέα Μπέου προς την πλευρά της Επιτροπής, ήδη από καιρό είχαν αναζητηθεί εναλλακτικές επιλογές.

 

Κρούσεις προς ομάδες και της Super League 2 και της Football League, πραγματοποιήθηκαν. Άλλες είχαν εξ αρχής αρνητική έκβαση, άλλες έμειναν ανοικτές. Μπαίνοντας σταδιακά σε μια χρονική περίοδο που ολοένα και θα χαρακτηρίζεται οριακή, στον Ηρακλή πρέπει να έχουν σαφή εικόνα της αγοράς αφενός και αφετέρου να καταφέρουν να συνδυάσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

 

Το… refresh που κάνουν οι «κυανόλευκοι» στην αγορά, θα δείξει οριστικά στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας ποιες μπορεί να είναι αυτές οι επιλογές, ώστε ο «κυανόλευκος οργανισμός» να φτάσει στην τελική λύση. Όπως είχε μεταφερθεί τις προηγούμενες ημέρες στο ρεπορτάζ της «Μetrosport» η τελευταία κρούση από πλευράς Ηρακλή είχε γίνει πολύ πρόσφατα και πάλι στην ομάδα της Τρίγλιας.

 

Οι Χαλκιδικιώτες μπαίνουν βεβαίως στη διαδικασία σύστασης Π.Α.Ε. προκειμένου να προχωρήσουν τα δεδομένα συμμετοχής τους στη Football League της νέας σεζόν και κυρίως δείχνουν πολύ επιφυλακτικοί να αγωνιστούν στην τρίτη κατηγορία του τοπικού Πρωταθλήματος.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X