ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάνει… κράτει, αλλά σκανάρει

Κάνει… κράτει, αλλά σκανάρει

Οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται για την απόκτηση κι άλλων παικτών, αλλά υπάρχει… ψυχραιμία, ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές.

Ο θόρυβος που προκάλεσε η συμφωνία με τον Μπρούνο Γκάμα δεν σημαίνει ότι οι κινήσεις σταματούν. Ως γνωστόν, οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται για την απόκτηση κι άλλων παικτών, αλλά υπάρχει… ψυχραιμία, ώστε να γίνουν οι καλύτερες επιλογές.

 

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν το δικαίωμα να χαλαρώσουν για λίγες ημέρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν κοιτούν παίκτες, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το ήδη ενισχυμένο ρόστερ.

 

Μετά την απόκτηση δεξιού χαφ (βλέπε Γκάμα), στο επίκεντρο βρίσκεται ο στόπερ, που θα πλαισιώσει την υπάρχουσα τριάδα (Βέλεθ, Δεληζήση και Σόουζα). Ηδη, εξετάζονται ορισμένες περιπτώσεις, αλλά το αν ξεκινήσουν ή όχι διαπραγματεύσεις, θα εξαρτηθεί από την αναγκαιότητα, την ποιότητα και τις οικονομικές απαιτήσεις.

 

Οι πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται με… διακριτικότητα και για δεξιό μπακ, καθώς εκτιμάται πως στη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται να προστεθεί ένας ακόμα παίκτης, δίπλα στους Τζανακάκη και Κωνσταντινίδη. Από εκεί και πέρα, ανοιχτή είναι η εύρεση αμυντικού μέσου, όπως και επιθετικού.

 

Στην Αλκμήνης αφήνουν να εννοηθεί ότι, ειδικά στη θέση του φορ, δεν θα γίνει βιαστική κίνηση, καθώς το υπάρχον… τρίδυμο καλύπτει τις ανάγκες τους.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μπαίνουν αρκετοί αστερίσκοι. Κι αυτό γιατί το μπάτζετ έχει απλωθεί, τα έσοδα δεν έχουν έρθει ακόμη, οπότε η προσοχή είναι τεταμένη, για να μη σημειωθούν υπερβολές.

X