ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καναβάρο: «Εξω οι μούμιες από το ιταλικό ποδόσφαιρο»

Καναβάρο: «Εξω οι μούμιες από το ιταλικό ποδόσφαιρο»

Ο αμυντικός της Σασουόλο εξεπέλυσε δριμύτατη επίθεση προς τους διοικούντες της ιταλικής Ομοσπονδίας αποθεώνοντας Εθνική και Μπουφόν

Η Ιταλία έμεινε χθες Δευτέρα (13/11) στο 0-0 με τη Σουηδία στο «Σαν Σίρο» και έμεινε εκτός Μουντιάλ μετά από 60 ολόκληρα χρόνια.

 

Στη γειτονική χώρα οι αντιδράσεις είναι έντονες και μία εξ αυτών προέρχεται από τον Παόλο Καναβάρο.

 

Ο αμυντικός της Σασουόλο εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τους διοικούντες της ιταλικής Ομοσπονδίας αποκαλώντας τους «μούμιες» και αποθεώνει την «σκουάντρα ατζούρα» και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. 

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παόλο Καναβάρο:

 «Παιδιά, δεν χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμερα. Το χάσαμε πριν από 15 χρόνια, όταν για τα λεφτά, η Ιταλία έφερε πτώματα από όλες τις περιοχές του κόσμου για να κλέψει αθέμιτα τις θέσεις από τα παλικάρια μας. Τους χαρίσαμε δόξα και φήμη χάρη στους Ιταλούς προπονητές μας οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι του κόσμου. Ελπίζω μόνο πως τώρα έχουμε πιάσει πάτο και επιτέλους μπορούμε να γίνουμε οι αναμορφωτές του δικού μας ποδοσφαίρου. Αντίο στις μούμιες που διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και ανοίξτε δρόμο για τους νέους που βρίσκονται εκτός πεδίου. Φύγετε από τον αναθεματισμένο δρόμο μας, ευχαριστώ.Τιμή στον σπουδαίο Τζίτζι Μπουφόν ο οποίος έχασε την δυνατότητα να γίνει ο μόνος παίκτης που θα συμμετείχε σε 6 Παγκόσμια Κύπελλα και παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε στην κάμερα. Ελπίζω τα δάκρυα που έχυσες να είναι τα τελευταία για το ποδόσφαιρό μας!!!Ας στηρίξουμε τη νέα Ιταλία που θα έρθει!!! Ας επιστρέψουμε στην Ιταλία που όλος ο κόσμος ζηλεύει! Δυστυχώς, αυτό έπρεπε να συμβεί για να ξυπνήσουμε!!!». 

X