ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η απόφαση για Καλαϊτζίδη για το παιχνίδι της Δράμας

Η απόφαση για Καλαϊτζίδη για το παιχνίδι της Δράμας

Αυτές είναι οι ποινές σε Απόλλων Πόντου και τον προπονητή του, για πόσες μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρους ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Με απαγόρευση 15 ημέρων από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής του Απόλλων Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης σια τα γεγονότα του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Δόξα Δράμας. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου της Football League: 

 

2) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρόντων των εγκαλουμένων 1) ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, 2) ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και 3) ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (προπονητής ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ). Α) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η 1η εγκαλουμένη τέλεσε την κάτωθι αποδιδόμενη σε αυτή, πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της εκφώνησης απρεπούς και υβριστικού συνθήματος (άρθρο 15§1 Π.Κ.), για την οποία είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, κατά τον αγώνα με τη 2η εγκαλουμένη, που διεξήχθει την 25/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή ποσού 600€. Β) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι 2η και 3ος εκ των εγκαλουμένων τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς, πειθαρχική παράβαση της απρεπούς συμπεριφοράς αξιωματούχου ομάδας (άρθρα 10§1 περ.δ', 11 Π.Κ.). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην μεν 2η εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή, ποσού 400€, στο δε 3ο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ποσού 600€ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας 15 ημερών.

 

X