ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καμία περίπτωση πώλησης του ΑΦΜ»

«Καμία περίπτωση πώλησης του ΑΦΜ»

Με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο Κώστας Σγουρής διέψευσε τα περί συμφωνίας για την πώληση του ΑΦΜ της Τρίγλιας στον Ηρακλή.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΟ Τρίγλιας, Κώστας Σγουρής φιλοξενήθηκε στο Μetropolis 95.5 και διέψευσε και αυτός με τη σειρά του τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής.

 

Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΠΟ Τρίγλιας, η οποία υπογράμμιζε πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του ΑΦΜ της ομάδας στους «κυανολεύκους».

 

«Υπήρξαν κάποιες συνομιλίες του κ. Ευγενίου με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή και υπήρχε πάντα ο όρος ότι δεν υπήρχε περίπτωση πώλησης του ΑΦΜ. Βλέπω με συμπάθεια την ομάδα του Ηρακλή, όμως, αυτή η κατάσταση μας κάνει κακό. Δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση μαζί τους. Έγιναν κάποιες κουβέντες, όχι επίσημες και, μάλιστα, με ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν εκπροσωπούν τον Ηρακλή. Άλλο αυτό, όμως, και άλλο να βγαίνουν δημοσιεύματα που λένε ότι από λεπτό σε λεπτό πωλείται το ΑΦΜ κλπ. Φτάνουμε σε σημείο η διοίκηση να απολογείται σε ένα ολόκληρο χωριό και μια Χαλκιδική, η οποία από την αρχή είδε με χαρά την επικείμενη συμμετοχή της ομάδας στη Football League. Είναι άσχημο και για την ιστορία του Ηρακλή να βγαίνουν κάποιοι άνθρωποι και να λένε ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε ο Κώστας Σγουρής στο Metropolis 95.5.

X