ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καμία κίνηση ερήμην του Ιβάν

Καμία κίνηση ερήμην του Ιβάν

Το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, όμως τίποτα δεν θα προχωρήσει πριν γίνει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη

Μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση των Κατσαρή, Πρέλεβιτς με τον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ, δεν έχει απαντηθεί κανένα από τα ερωτηματικά που συνοδεύουν το θέμα και κατά τα φαινόμενα, δύσκολα θα δώσει κάποιες απαντήσεις η σημερινή γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

 


Το θέμα είναι σαφές ότι θα τεθεί προς συζήτηση στη διάρκεια της απολογιστικής γενικής συνέλευσης (στις 19:00 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης) και τα μέλη θα ρωτήσουν τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή για το εξ Αθηνών ενδιαφέρον αλλά και τον εκπρόσωπο των ενδιαφερομένων. Φαίνεται δύσκολο ωστόσο, να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις. Το θέμα εξακολουθεί να χειρίζεται ο Μπάνε Πρέλεβιτς που αποφεύγει να πει οτιδήποτε σχετικό ενώ από την άλλη πλευρά, η στάση του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: “Δεν πρόκειται να προχωρήσει τίποτε, πριν γίνει σχετική κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη” έλεγε χθες μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

 


Το περιεχόμενο της συνάντησης της περασμένης Πέμπτης, μέρους του οποίου μετέφερε η “Μ” προ ημερών, είναι γεγονός ότι δεν επιτρέπει ιδιαίτερες προσδοκίες για απαντήσεις που θα κάνουν πιο ξεκάθαρο το τοπίο στο ζήτημα του ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ, αφού ο εκπρόσωπος των ενδιαφερομένων Γιώργος Καραμάνος, δεν έκανε γνωστή την ταυτότητα των συγκεκριμένων επιχειρηματιών ούτε στους δύο προέδρους του ΠΑΟΚ.

 

Αυτό βέβαια που θα καταστεί σαφές σήμερα, είναι πως ο Α.Σ. θα φροντίσει να βάλει όλες τις πιθανές δικλείδες που θα διασφαλίσουν το ότι η ΚΑΕ δεν θα δοθεί σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, αν αυτός δεν δώσει εγγυήσεις για την επιφάνεια αλλά και τις προθέσεις του.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/6)

 
X