ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καμία αρμοδιότητα για απόκτηση ή διαπραγμάτευση πώλησης μετοχών»

«Καμία αρμοδιότητα για απόκτηση ή διαπραγμάτευση πώλησης μετοχών»

Αρνητική στάση της Ερασιτεχνικής Δόξας στην πρόταση του Γιάννη Μπύρου να της παραχωρήσει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Την αρνητική του στάση στο ενδεχόμενο παραχώρησης των μετοχών του Γιάννη Μπύρου επιβεβαίωσε το δ.σ. της Ερασιτεχνικής Δόξας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τετάρτης (29/5).

 

Μάλιστα, ο ΓΣ Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί ότι δεν έχει την αρμοδιότητα να πάρει στην κατοχή του τις μετοχές ή να διαπραγματευτεί την πώλησή τους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Δόξα Δράμας:

 

«Συνεδρίασε χθες 29-05-2019 το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και αποφάσισε ομόφωνα να κοινοποιήσει τα παρακάτω:

 

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΝ έχει αρμοδιότητα, ούτε νομικό δικαίωμα για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ή και την διαπραγμάτευσή τους προς πώληση.

 

2. Ο ρόλος του Ερασιτέχνη (Γ.Σ.) σε σχέση με την ΠΑΕ είναι η παραχώρηση του σήματος, της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της ομάδας όπως και των αθλητικών εγκαταστάσεων. Δύναται ακόμη σε περίπτωση που του ζητηθεί να εκφέρει τη γνώμη του και μόνο για θέματα που θα αφορούν την καλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών, όπως την τήρηση των αρχών του Συλλόγου (αγωνιστικά ,συμπεριφορές μελών κλπ)

 

3. Στην ειλημμένη απόφαση του Προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Ιωάννη Μπύρου να αποχωρήσει από την ΠΑΕ θα σταθούμε κοντά στις εξελίξεις ώστε να διευκολυνθούν όλα τα τεχνικά θέματα που τυχόν θα προκύψουν. Επ' ουδενί λόγω δεν μπορούμε να έχουμε κυρίαρχο ρόλο για μετοχές που δεν μας ανήκουν και για θέματα που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές μας.

 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν και είναι εγγυητής στις όποιες εξελίξεις και προσδοκίες των Δραμινών φιλάθλων».

X