ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καμία ανησυχία» λένε στη Μίκρα για την ένσταση

«Καμία ανησυχία» λένε στη Μίκρα για την ένσταση

Η κίνηση της Σπάρτης δεν θα έχει αποτέλεσμα εκτιμούν στους κυανόλευκους

Μετά το τέλος του αγώνα στη Σπάρτη, ο τεχνικός διευθυντής των γηπεδούχων, Πότης Τσιριμπής, υποστήριξε πως η ομάδα του ετοιμάζεται να κινηθεί εις βάρος του Ηρακλή, κατά του κύρους του αγώνα και να ζητήσει ουσιαστικά να κερδίσει το ματς στα χαρτιά.

 

«Θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα καταθέσουμε ένταση σε βάρος του Ηρακλή. Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι» ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. Παρ’ ότι δεν διευκρίνισε τους λόγους, φέρεται πως αιτία αποτελεί η υπόθεση της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής.

 

Στη Μικρα υπογράμμιζαν και χθες πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα για τον Ηρακλή, ειδικά όσον αφορά στο παιχνίδι, τη νίκη και τους βαθμούς. Αν και εφόσον υπάρξει τιμωρία θεωρητικά, εκτιμούν πως ίσως είναι χρηματικό πρόστιμο και τίποτε παραπάνω.

 

Η διορία και η… τροπολογία

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» τόνιζαν και χθες πως όσον αφορά στο ζήτημα της κατάθεσης-αντικατάστασης της εγγυητικής επιστολής της Π.Α.Ε., υπάρχει σχετική προθεσμία-διορία που λήγει μεσοβδόμαδα, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα από την Ε.Ε.Α. ο Ηρακλής και εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για θετική έκβαση στο θέμα.

 

Παράλληλα οι «κυανόλευκοι» σημείωναν και χθες πως περιμένουν εξελίξεις στην πολυσυζητημένη τροπολογία. «Από βδομάδα σε βδομάδα» όπως σχολίαζαν σχετικά, για ένα θέμα που από τον Σεπτέμβριο ως τώρα, μέσα Μαρτίου, δεν έχει προχωρήσει, παρά τις υποσχέσεις που πολλές φορές έχουν δοθεί στην «κυανόλευκη» διοίκηση, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X