ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καλωσορίζουμε τον νέο μεγαλομέτοχό μας»

«Καλωσορίζουμε τον νέο μεγαλομέτοχό μας»

Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή γνωστοποίησε και επισήμως πως ο νέος μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ είναι ο Τομ Παπαδόπουλος, τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου.

 

«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει μία από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις από τότε που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει τον Ηρακλή στον δρόμο του με μόνη στήριξη τον κόσμο του. Μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να καλοσωρήσει στον Ηρακλή μας τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Τόμ Παπαδόπουλο. Στον κύριο Παπαδόπουλο ευχόμαστε υγεία και δύναμη καθώς το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι.

 

Το μεγαλείο του Ηρακλή είναι τέτοιο που θα χρειαστεί όλη του την διάθεση και την αμέριστη στήριξη όλων μας. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καθώς και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είμαστε δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας για ότι χρειαστεί. Για έναν Ηρακλή αυτόνομο και δυνατό, όπως η ιστορία του προστάζει. Όπως τον ονειρεύονται όλοι όσοι έχουν τον Ημίθεο χαραγμένο στην καρδιά τους!»

X