ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλό το Βέλγιο, το εξέθεσε η Ιταλία

Καλό το Βέλγιο, το εξέθεσε η Ιταλία

Ο Δάνης Σμυρνίδης γράφει και πάλι για τους Άγγλους που χρειάζονται Βάρντι και Στάριτζ στην ενδεκάδα αλλά αναλύει και τα σημερινά ματς

 

Καλοκαίρι, σκάει ο τζίτζικας και πίνεις παγωμένη μπύρα στον κήπο σου. Τον οποίο για να φτιάξεις ξόδεψες ώρες και χρήματα και πλέον απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Ετσι αισθάνομαι και εγώ με την Αγγλία. Παρακολουθώ 15 χρόνια, φωνάζω από την αρχή ότι η ομάδα θέλει Στάριτζ και Βάρντι και ορίστε τα αποτελέσματα.

 

Κρίσιμα ματς στα του σήμερα, έτσι όπως τα κατάφεραν Βέλγιο και Πορτογαλία. Ματσάρα το πρώτο, η Ιρλανδία τόνιζα ότι είναι σκληρό καρύδι και παίζει με άγνοια κινδύνου. Έκραξαν το Βέλγιο, ωστόσο εκτιμώ ότι η Ιταλία απλά ήταν υπερβολικά καλή. Από συνήθεια έχω στο χέρι μου κουπόνι του στοιχήματος και βλέπω έναν άσο στο 1,58. Λέω πλάκα μας κάνετε, δεν παίζω. Ψάχνομαι στο ίντερνετ και βλέπω 1,90. Ναι, εκεί αξίζει το ρίσκο. Γνωρίζω τις δυσκολίες του αγώνα, ρισκάρω στον άσο, μάλιστα με δυο γκολ διαφορά (3,30 μ.ο.) και για σκόρερ τον Ναϊνγκολάν λόγω απόδοσης.

 

Η Ουγγαρία έδειξε σοβαρή και σφιχτή ομάδα. Θα παίξει για δυο αποτελέσματα κόντρα στην soft Ισλανδία, ρισκάρω στην ισοπαλία. Όσον αφορά την Πορτογαλία, εύκολα ή δύσκολα βλέπω να κερδίζει την Αυστρία. Φυσικά και εδώ ο άσος αξίζει στο 1,90 και όχι στο αστείο 1,60. Κρίσιμη στροφή, ποντάρω ωστόσο ποιοτικές ομάδες (Βέλγιο, Πορτογαλία) και όχι… Ουκρανία.

 

ΔΥΑΔΑ-ΔΥΝΑΤΗ

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ                                                         1

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ                                                    1

 

ΔΥΑΔΑ-ΡΙΣΚΟΥ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ                                                      Χ

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ                                                         1 (-1)

 

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ                                                         ΝΑΪΝΓΚΟΛΑΝ

 

X