ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλό Χ η Δανία, στο Χ και η Μπόα, άσος η Μπουρκίνα Φάσο  

Καλό Χ η Δανία, στο Χ και η Μπόα, άσος η Μπουρκίνα Φάσο  

Ιδιαίτερα αμφίρροπη η μεγάλη κόντρα στην Ιρλανδία, αξίζει το ποντάρισμα εκεί στην ισοπαλία…

 

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Είπα το Σάββατο αλλά και την Κυριακή το βραδάκι στην εκπομπή μου στο Metropolis 95,5 ότι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου χρειάζεται την στήριξή μας και παράλληλα, την εμπιστοσύνη μας.

 

Είναι άδικο γι’ αυτά τα παιδιά που έχουν πάρει τέτοιο βάρος πάνω τους (κατάκτηση EURO και φοβερή πορεία στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο) να αντιμετωπίζονται από ορισμένος ως αποτυχημένοι και εδώ προσοχή, φαίνεται ξεκάθαρα το τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας προπονητής σε μια ομάδα…

 

Με λίγα λόγια, δεν θέλω τον Γερμανό στην εθνική μας ομάδα, φτάνει, τον ευχαριστούμε για όλα όσο πρόσφερε αλλά χάιδεψε τα όρια του. Τώρα, αφού αυτός κάπως «σουλούπωσε» την ομάδα, θέλω το κάτι παραπάνω. Το υλικό το έχω και μάλιστα, παίκτες σε νεαρή ηλικία, παίκτες με αρκετά καλά χαρακτηριστικά οι οποίοι αν δουλευτούν κατάλληλα, με έναν προπονητή που ξέρει καλά  την δουλειά του, μπορούν να μας χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις.

 

Πάμε και στα δικά μας τα θέματα τώρα. Εδώ όπου έχουμε μεσοβδόμαδα ένα από… τα πιο άχαρα προγράμματα των τελευταίων ετών. Είναι το τελευταίο αυτό πάντως, ευτυχώς, καθώς μας τελείωσαν οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων οπότε από εδώ και στο εξής το μενού θα πάει σερί ως και το Μουντιάλ. Ένα Μουντιάλ βέβαια το οποίο δεν θα έχει την εθνική μας ομάδα μέσα, η οποία με δικαίωσε διότι το πάλεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και απλά, αποχαιρέτησε το όνειρο με το κεφάλι ψηλά. Εδώ που τα λέμε δεν άξιζε να δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλίμονο. Οι Κροάτες ήταν καλύτεροι.

 

Λοιπόν, πάμε στο σημερινό πρόγραμμα εδώ όπου η β’ Βραζιλίας έχει τον πρώτο λόγο. Μ’ αυτήν θα ασχοληθώ στην πρώτη γραμμή και στην εφεδρεία, θα χρησιμοποιήσω ειδικά στοιχήματα. Αύριο βλέπουμε… Εκεί για το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη, έχουμε την μεγάλη κατηγορία των φίλων μου των βραζιλιάνων. Πάλι καλά που είναι και δαύτοι και έχουμε να ασχοληθούμε με ορισμένες σοβαρού επιπέδου επιλογές… Πάλι καλά…

 

Τips :

 

Λοιπόν, ας αρχίσουμε με τα φαβορί, εδώ όπου επαναλαμβάνω, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν αυτά ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Κολομβία, Ριέκα, Αργεντινή, Ισλανδία, Βέιλε*, Σλοβακία (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Ισπανία, Μπουρκίνα Φάσο, Σενεγάλη *, Ακρινγκτον *, Μπέρι *, Σκάνθορπ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Βέλγιο, Εϊρ, Κρισιούμα

 

*, Λοντρίνα, Μπραζίλ Πελότας *, Βίλα Νόβα, Αμέρικα Μινέιρο *, Παρανά.

 

*** Ηρεμα πάντως έτσι; Χαλαρά με τα πονταρίσματα. Η βραδιά δεν είναι για πολλά-πολλά…

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ         1 – N/G

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ       1

ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ     1

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Σενεγάλης και ένα με το N/G της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4)

ΒΕΪΛΕ – ΚΟΓΚΕ         1

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ 1

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΔΑΝΙΑ    Χ

ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΜΠΟΑ      Χ

Τέσσερα μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4 σημεία, σύνολο 5 στήλες… Ενδεικτικά, με 4,00 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ  Χ

ΕΪΡ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ   1

ΑΓΓΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ   Χ

ΟΕΣΤΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ    Χ

ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΓΚΟΪΑΣ    Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

 

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Ας μπούμε και στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα εδώ όπου τα πολλά γκολ έχουν τον πρώτο λόγο. Από G/G μεριά λοιπόν, ξεχώρισα τις Ριέκα (με 1-2 σκορ), Ολλανδία (με 1-1 και 1-2 σκορ), Σκάνθορπ (με 2-1 και 1-1 σκορ) ενώ από το μενού των Over, την Ριέκα.

 

Από Under μεριά δε, μου αρέσουν πολύ οι περιπτώσεις των Ισπανία, Σενεγάλη, Ακρινγκτον, Ιρλανδία (με 0-0 και 1-1 σκορ), Κρισιούμα, Λοντρίνα, Οέστε, Βίλα Νόβα, Αμέρικα Μινέιρο, Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (με 0-0 και 1-1 σκορ) και τέλος, Λουβερντένσε (επίσης με 1-0 και 1-1 σκορ).

X