ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Kαλλιάνος σε Μεγαλοοικονόμου: Ξεφτιλίζεστε 70 χρονών γυναίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Kαλλιάνος σε Μεγαλοοικονόμου: Ξεφτιλίζεστε 70 χρονών γυναίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καβγά κατέληξε η κοινή παρουσία σε τηλεοπτικό στούντιο του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ Γ. Καλλιάνου με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μεγαλοοικονόμου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Καλλιάνος κλήθηκε να εξηγήσει τι είχε συμβεί με την έδρα στην Ένωση Κεντρώων, που κατείχε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

 

Μετά την ανταλλαγή των πρώτων «πυρών» σχετικά με το θέμα, ο Γιάνης Καλλιάνος είπε προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Οφείλετε να μη βάζετε πράγματα στο στόμα που δεν έχω πει. Δεν ξέρετε τον εαυτό μου καλύτερα από μένα».

 

Τη φράση αυτή η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τη θεώρησε «χτύπημα κάτω από τη μέση», απαντώντας «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

 

«Δεν ήρθα εδώ για να τσακωθώ και να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς. Εδώ και 3,5 χρόνια κάνω μια προσπάθεια...», απάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στις προσωπικές επιθέσεις: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε αρχικά για την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ότι «εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να γαντζώνομαι από καρέκλες, δε δέχομαι τέτοια δώρα» και πέρασε στην αντεπίθεση: «Σε ό,τι αφορά τη μετεωρολογία και το αν είμαι μετωρολογος, η κυρία Μεγαλοοικονόμου φαίνεται ότι ξέρει τι γράφει το πτυχίο μου, τι ειδίκευση έχει το μεταπτυχιακό μου... Είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το «Ράδιο Αρβύλα» όλη μέρα. Μπαίνετε στα κανάλια και γελάνε τα στούντιο, γελάει όλη η Ελλάδα».

 

Η αναφορά στην ηλικία της, προκάλεσε νέα έκρηξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τον Γιάννη Καλλιάνο ως «σεξιστή» προσθέτοντας ότι «δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953».

 

«Μάθετε να μιλάτε, μην τρέμετε, σοβαρευτείτε», είπε ξανά ο Γιάννης Καλλιάνος για να ολοκληρωθεί ο καβγάς με τη φράση της κυρίας Μεγαλοοικονόμου: «Κοίτα να δεις, αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

 

 

X