ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οι καλύτερες προδιαγραφές στον Μακεδονικό, έπρεπε τη νίκη ο Άρης»

«Οι καλύτερες προδιαγραφές στον Μακεδονικό, έπρεπε τη νίκη ο Άρης»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς στο Metropolis 95.5 για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Μακεδονικού και τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη με την ΑΕΛ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νέος προπονητής του Μακεδονικού Ανδρέας Παντζιαράς και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων», αλλά και στο ματς του Άρη με την ΑΕ Λεμεσού.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Μακεδονικού: «Υπάρχουν οι καλύτερες προδιαγραφές σε αυτήν την ομάδα. Άρτιες εγκαταστάσεις, μια υγιής διοικητική κατάσταση, της οποίας ηγείται ο κ. Ανδρώνης και οι ακαδημίες, οι οποίες είναι η πηγή του ποδοσφαίρου και μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και να βγάλουμε ποδοσφαιριστές».

 

Για το ότι είναι παραμελημένες οι ακαδημίες στην Ελλάδας: «Το θέμα των ακαδημιών είναι μια μεγάλη συζητήση. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, με ικανούς προπονητές που θα έχουν εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε αυτές τις ηλικίες. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε να αγωνίζονται παιδιά από τα σπλάχνα των ομάδων. Υπήρξαν στιγμές στο ματς του Άρη με την ΑΕΛ που δεν υπήρχε κανείς Έλληνας στο γήπεδο».

 

Για το 0-0 του Άρη με την ΑΕΛ: «Το τελικό 0-0 αφήνει μια πικρή γεύση, αφού ο Άρης μπορούσε και έπρεπε να είναι ο νικητής. Για την περίοδο που διανύουμε για μεγάλα διαστήματα έπιασε καλή απόδοση με αρκετές τελικές. Η ΑΕΛ, όμως, ήταν αυτή που έφυγε με χαμόγελα από το γήπεδο. Ο Άρης παραμένει το φαβορί για την επόμενη εβδομάδα που θα παίξει σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και συνθήκες ζέστης και υγρασίας που σίγουρα θα επηρεάσουν τους παίκτες του Άρη ειδικά στα πρώτα λεπτά».

 

Ακούστε όσα είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

 

 

X