ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κάλεσμα Δόξας για δωρεάν μεταβίβαση μετοχών

Κάλεσμα Δόξας για δωρεάν μεταβίβαση μετοχών

Ενημέρωση των «μαυραετών» και λεπτομέρειες για την έναρξη της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του Γιάννη Μπύρου στα μέλη του Ερασιτέχνη.

Σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης του Γιάννη Μπύρου για δωρεάν παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα στα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη, η διοικούσα επιτροπή των «μαυραετών» προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση της επίσημης πρόσκλησης προς όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

 

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καλεί τα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη που επιθυμούν να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ μετοχές της ΠΑΕ, να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας σε ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 15.30) ως τις 15 Νοεμβρίου, για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την ακόλουθη φόρμα- αίτηση προεγγραφής.

 

Το ύψος των μετοχών ενός εκάστου των αιτούντων θα ανέρχεται σε ποσοστό έως 2% του μετοχικού κεφαλαίου προς έκαστο ενδιαφερόμενο.

 

Ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη ή συνέπεια πάσης φύσεως θα έχει ο νέος κάτοχος με την λήψη τους.

 

Το κάλεσμα αυτό γίνεται σε συνέχεια της απόφασης του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιάννη Μπυρου να διαθέσει δωρεάν και χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα το πακέτο των μετοχών του στα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη».

X