ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο Κάλας θα είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθάει»

«Ο Κάλας θα είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθάει»

Ο Γιώργος Γιακουμίδης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Ο Γιώργος Γιακουμίδης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», για την κατάσταση στην Football League, για τον Απόλλωνα Πόντου και τον κ. Κάλας.

 

Για την κατάσταση στα οικονομικά των ομάδων στην Football League: «Πολύ καιρό που βρίσκομαι στις συνεδριάσεις της Football League, βλέπω ότι ο πρόεδρος πραγματικά κάνει ειλικρινείς προσπάθειες για να φέρει έσοδα στην κατηγορία. Μέσω του εκπροσώπου της ΕΠΟ, κ. Θωμαϊδη μας είπε πως θα μας φέρει χαρμόσυνα νέα στην επόμενη συνεδρίαση. Υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία για το φετινό πρωτάθλημα, με την έννοια ότι υπάρχουν ιστορικές ομάδες, χωρίς κάποιο ακλόνητο φαβορί. Αυτό ελπίζω να φέρει καλό ποδόσφαιρο στην φετινή χρονιά και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το φάρμακο για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες του πρωταθλήματος και στην έλλειψη χρημάτων είναι οι φίλαθλοι. Αλλά οι φίλαθλοι δεν θα έρθουν ποτέ αν δεν παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

 

Για την προτεραιότητα του Απόλλωνα Πόντου να παίξει καλό ποδόσφαιρο για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο: «Από την περσινή εμπειρία, τριπλασιάστηκαν οι άνθρωποι που ήρθαν να δουν τους αγώνες μας. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αυτή είναι η συνταγή και για την φετινή χρονιά. Το πρώτο μας μέλημα είναι να δώσουν μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μας αυτό που εκπαιδεύονται τόσο καιρό. Είναι το μόνο μέσο για να έχεις αγωνιστικά κέρδη».

 

Για το ασυμβίβαστο του κ. Κάλας με τον κ. Καλαϊτζίδη: «Είναι ένας νόμος και πρέπει να τον τηρήσουμε. Ευτυχώς όμως φίλοι της ομάδας είναι αυτοί που ανέλαβαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν τις μετοχές και να έχουμε πλήρη κάλυψη μετοχικού κεφαλαίου. Για την ανακοίνωση αυτού είναι θέμα της ΕΕΑ για το πότε θα γίνει».

 

Για τους ελέγχους των φακέλων μετά τις παραιτήσεις στην ΕΕΑ: «Ο δρόμος που οδηγεί στο φετινό πρωτάθλημα είναι οδοντωτός. Είναι ένα πρόβλημα που μας πάει πίσω. Εμείς σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε νέο πρόβλημα».

 

Για τον κ. Κάλας: «Είναι βέβαιο οτι παραμένει κοντά στην ομάδα, αλλά μέχρι σήμερα ήταν ο κυρίαρχος. Από εδώ και πέρα έχουν τον λόγο και οι μέτοχοι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα του και την διάθεση που έχει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και για αυτό ήρθαν. Τηρώντας τον νόμο θα έχουμε και την βοήθειά του όποτε χρειαστεί. Ο κ. Κάλας είναι νομοταγής και μόνο αν αλλάξει ο νόμος θα εμπλακεί ξανά».   

X