ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλαντζής: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές για να χάσω»

Καλαντζής: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές για να χάσω»

Μπορεί η πλειοψηφία των ΕΠΣ να στηρίζει δεδομένα τον Βαγγέλη Γραμμένο, ωστόσο, ο Γιώργος Καλαντζής πιστεύει πως υπάρχουν περιθώρια ανατροπής.

Υπέρμετρα αισιόδοξος πως υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της εις βάρος του διαμορφωθείσας κατάστασης ενόψει των εκλογών της 18ης Αυγούστου εμφανίζεται ο Γιώργος Καλαντζής.

 

Σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει δεδομένα τη στήριξη 35 από τις 53 ΕΠΣ, ενώ υπέρ της υποψηφιότητάς του εμφανίζονται πως έχει ταχθεί η πλειοψηφία των ΠΑΕ της Super League.

 

«Αν υπάρχουν άνθρωποι που κατεβαίνουν σε εκλογές για να χάσουν, τότε μην με συμπεριλάβετε σε αυτούς. Ποτέ στη ζωή μου δεν ασχολήθηκα με κάτι για να χάσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κερδίσω τις εκλογές, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση των Ενώσεων για την υποψηφιότητά μου», δήλωσε ο Γιώργος Καλαντζής στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και πρόσθεσε:

 

«Έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους έχω αποστείλει κι επιστολή, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσω με όλους. Ακόμη και με αυτούς που θα είναι υποψήφιοι με το άλλο ψηφοδέλτιο, του Βαγγέλη Γραμμένου. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν. Πάντα έτσι πορευόμουν και πολιτευόμουν. Δεν βλέπω κανέναν ως αντίπαλο. Δεν ήμουν ποτέ αντί... Σέβομαι τους πάντες, εφόσον με σέβονται».

X