ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Η ομάδα ήταν στα όρια της διάλυσης, δεν είναι ευχάριστο ούτε για μας»

«Η ομάδα ήταν στα όρια της διάλυσης, δεν είναι ευχάριστο ούτε για μας»

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Καραϊσκάκη για το 0-0, αλλά και την αντίδραση του κόσμου

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το 0-0 με τον Καραϊσκάκη και υπεραμύνθηκε της προσπάθειας που γίνεται από τον ίδιο εδώ και 16 μήνες ενώ απέδωσε τις λίγες τελικές προσπάθειες της ομάδας του στον κακό αγωνιστικό χώρο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

 

«Ηταν ένα καλό επίπεδο προσπάθειας από τους ποδοσφαιριστές μου, οι γηπεδικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να βγάλουμε περισσότερες συνεργασίες και εκτιμώ ότι είναι ο λόγος που δεν κάναμε πολλές τελικές. Είναι σημαντικό να φύγουμε από τη θέση που βρισκόμαστε γιατί μπαίνουμε σε ένα γκρουπ ομάδων που διεκδικούν την παραμονή και για εμάς δεν ήταν ποτέ ο στόχος. Είναι δικό μας δημιούργημα αυτό και με την αγωνιστική μας παρουσία θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από αυτό, το σίγουρο είναι πως τα περισσότερα στελέχη μας ανήκουν σε άλλο επίπεδο. Οι παραλείψεις μας έφεραν εδώ, καλούμαστε να το ξεπεράσουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καλύτερη προοπτική για αυτή την ομάδα.

 

Για την αντίδραση των φιλάθλων μετά το ματς:

 

«Να θυμίσω σε όλους ότι πριν από 16 μήνες η ομάδα ήταν στα όρια της διάλυσης, κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε μια προοπτική. Μέχρι στιγμής δεν έχει στηριχθεί η προσπάθεια. Δεν έρχομαι να πω ότι δεν το επιθυμούν οι φίλοι του Απόλλωνα. Απλά η προσπάθεια δεν έχει στηριχτεί, αρκεί να ρίξει μια ματιά στα διαρκείας και την προσέλευση του κόσμου. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε αυτό που αισθάνεται ο κόσμος. Για εμάς δεν είναι ευχάριστο, ο κόσμος το ζει μια ώρα τη μέρα ή μια φορά την εβδομάδα, εμείς το ζούμε καθημερινά. Για εμάς είναι δυσκολότερο. Ολοι μας τσαλακώνουμε το ποδοσφαιρικό μας παρελθόν. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ευκαιρίες σε συνεχή βάση. Προσπαθούμε να έχουμε μια μόνιμη κατάσταση δημιουργίας φάσεων μέσα από μια μέθοδο που εμείς επιλέγουμε».

 

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

  

X