ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλαϊτζίδης: «Μόνο βαθμολογικά τα οφέλη της νίκης»

Καλαϊτζίδης: «Μόνο βαθμολογικά τα οφέλη της νίκης»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με τον Ηρόδοτο

Δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, παρά μόνο από την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

 

Ο προπονητής του Απόλλωνα παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει άγχος για τη δεύτερη θέση. «Κρατάμε μόνο το βαθμολογικά οφέλη από αυτό τον αγώνα και τίποτε άλλο. Η αγωνιστική μας εικόνα δεν ήταν η επιθυμητή σύμφωνα με τα ποδοσφαιρικά μας στάνταρ», είπε μεταξύ άλλων για το ματς.

 

Σε ερώτηση για τον στόχο της δεύτερης θέσης υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει άγχος στον αποδυτηριακό χώρο. Μόνο δημιουργικό άγχος υπάρχει για να εμφανιζόμαστε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πει ότι χρειαζόμαστε ακόμη τρεις νίκες για την παραμονή και από εκεί και πέρα αν προκύψει κάτι υψηλό, δε θα το αφήσουμε».

 

Τέλος ερωτηθείς για τη νέα θέση του Ολαϊτάν, αλλά και για την αγωνιστική άνοδο του Κυβελίδη απάντησε: «Ο Μάικλ και στη Βέροια αγωνιζόταν σε αυτή τη θέση. Απαιτεί περισσότερα τρεξίματα και πιο πολύ κόπο, αλλά μπορεί να τα καταφέρει εξίσου και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και εκεί. Ο Κυβελίδης πράγματι βρίσκεται σε άνοδο, αλλά δεν ήταν τόσο καλός σήμερα».

 

«Γιατί να μη βγει δεύτερος ο Απόλλων;»

 

Ο Γιώργος Λυρώνης, προπονητής του Ηροδότου, μιλώντας για το παιχνίδι στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στα πρώτα δύο γκολ, ενώ ερωτηθείς για τον Απόλλωνα Πόντου αναφέρθηκε με θερμά λόγια. «Όταν το σκορ είναι 3-0 δε χρειάζεται να πω και πολλά πράγματα, Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν καλοί, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και κόντρα στη ροή του παιχνδιού δεχθήκαμε γκολ από ένας δικό μας λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς καμία φάση. Πάλι από δικό μας λάθος βρεθήκαμε να χάνουεμ με 2-0.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του απιχνδιού,. Αλλά τα σχέδια χάλασαν λόγω της κόκκινης κάρτας. Τα παιδιά προσπάθησαν». Για την αλλαγή τερματοφύλακα σημείωσε ότι ήταν αναγκαστική, ενώ για τον Απόλλωνα επεσήμανε: «Θεωρώ ότι είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές όσο είανι εκεί κοντά δε βρίσκω έναν λόγο που να μην διακειδκήσει τη δεύτερη θέση».

 

X