ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλά κάνει ο Λουτσέσκου και φωνάζει

Καλά κάνει ο Λουτσέσκου και φωνάζει

Ενοχλεί αφάνταστα ο Λουτσέσκου κάθε φορά που στις δηλώσεις του προσμετρά τους βαθμούς που έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο

Ενοχλεί αφάνταστα ο Λουτσέσκου κάθε φορά που στις δηλώσεις του προσμετρά τους βαθμούς που έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και με έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ). Και ενοχλεί γιατί λέει την αλήθεια. Δεν λαϊκίζει, δεν υπερβάλει, επισημαίνει με τη γλώσσα των αριθμών τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

 

Καλά κάνει και φωνάζει ο Λουτσέσκου. Αισθάνεται πως του κλέβουν αυτό που δικαιούται βάσει των αποτελεσμάτων που πέτυχε ο Δικέφαλος. Για αυτό τον λόγο και όταν ρωτήθηκε λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προχθεσινής συνέντευξης Τύπου, εάν κάτι ανάλογο είχε ζήσει ως ποδοσφαιριστής ή ως προπονητής, απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο: Ποτέ.

 

Να είστε σίγουροι: Ο Ρουμάνος θα επαναλάβει ότι κλέβουν τον ΠΑΟΚ και όταν έρθει η ώρα του τελικού του Κυπέλλου. Και εκεί, θα έχει ενδιαφέρον η (πιθανή) αντιπαράθεσή του με τον Χιμένεθ (εφόσον η ΑΕΚ περάσει τη Λάρισα), όταν βρεθούν στην ίδια αίθουσα, την ίδια χρονική στιγμή για να μιλήσουν για τον τελικό.

X