ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κακουλίδης: «Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Σαββίδης δεν γνωρίζει»

Κακουλίδης: «Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Σαββίδης δεν γνωρίζει»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου μίλησε για τις δηλώσεις περί πίεσης του ΠΑΟΚ στον Σκουτέρη για την υπόθεση της ομάδας του

Σίγουρος ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν γνωρίζει για το θέμα του Θρυλορίου διαφορετικά θα στήριζε την προσπάθεια εμφανίστηκε ο Μιχάλης Κακουλίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου υποστήριξε ότι κάποια από τα στελέχη του Δικεφάλου χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα στην ΕΠΣ Ξάνθης και εναντιώνονται στην προσπάθεια τους.

 

Επιπλέον, τόνισε προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ και το fax το οποίο έστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν απαντήθηκε ποτέ. Κάτι που συνέβη και με την ΑΕΚ καθώς όταν ξέσπασε το θέμα με τη φανέλα προσπάθησε να ενημερώσει τους δύο δικεφάλους καθώς οι πρόεδροι τους αγαπούν και στηρίζουν τους Πόντιους και να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις δηλώσεις ότι ο ΠΑΟΚ πιέζει τον Σκουτέρη: «Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ Σαββίδης δεν έχει καμία ιδέα. Διαχώρισα τη θέση του Σαββίδη από τα στελέχη του ΠΑΟΚ που έκανε αυτήν την παρέμβαση. Είμαστε σίγουροι ότι ο Σαββίδης δεν είχε ιδέα και κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει ιδέα ο Σαββίδης για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα εδώ στην Ξάνθη. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είχε ιδέα ο Σαββίδης γιατί αγαπάει και στηρίζει τους Ποντίους. Μας είπε ότι τον πιέζουν αρκετοί για το θέμα μας. Με πιέζει ο ΠΑΟΚ για να στηρίξει την ΕΠΣ Θράκης. Πιστεύω ότι εάν είχε ιδέα ο Σαββίδης θα μας στήριζε. Αυτή είναι η άποψη μου».

 

Για το εάν είπε αλήθεια ο Σκουτέρης: «Πιστεύω ότι έλεγε αλήθεια ο Σκουτέρης».

 

Για το εάν ενημέρωσε Σαββίδη: «Επισκέφθηκα εγώ ο ίδιος τα γραφεία στην Τούμπα, δεν μπόρεσα να βρω τον Σαββίδη. Ενημέρωσα τους διοικητικούς και έστειλα με fax μια επιστολή αλλά φαίνεται πως δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Δεν μπόρεσα να δω κανέναν. Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Όταν μετά μας είπε ο Σκουτέρης ότι συμβαίνει αυτό, έστειλαν κάποιοι φίλοι της ομάδας στο instagram του Γιώργου Σαββίδη αλλά ούτε εκεί πήραμε απάντηση και αυτό μας στεναχώρησε».

 

Για τη φωτογραφία με τον Μελισσανίδη: «Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο Μελισσανίδης στηρίζει θεωρητικά τους Πόντιους αλλά στην πράξη τίποτα, τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μας περίπτωση. Στείλαμε και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ ένα υπόμνημα και ζητούσαμε στήριξε αλλά δεν μας απάντησε κανένας από τους δύο».

X