ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ιβάν, είμαστε μαζί σου»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ιβάν, είμαστε μαζί σου»

Η ανακοίνωση στήριξης του «μπασκετικού» ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο την στήριξή της προς τον Ιβάν Σαββίδη.

 

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ τονίζει πως θα βρίσκεται πιο έμπρακτα από ποτέ δίπλα στον Ιβάν, καθώς είναι μόνος του στο δρόμο προς την εξυγίανση. Επίσης σημειώνει πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου που ξέρει να ζητάει συγγνώμη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Ο δρόμος για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα ήταν δεδομένο πως θα ήταν δύσκολος και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Αποδεικνύεται όμως περίτρανα ότι είναι κι ένας δρόμος μοναχικός.

 

Ιβάν δεν είσαι μόνος σου!

 

Η παρουσία σου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε το όραμα που όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ περίμενε και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα.

 

Είμαστε δίπλα σου αυτή την στιγμή και μάλιστα περισσότερο από ποτέ. Είμαστε δίπλα σε έναν άνθρωπο με μοναδική προσωπικότητα, που έχει αγνά αισθήματα για τον ΠΑΟΚ μας, αναγνωρίζει τα λάθη του, κάνει την αυτοκριτική του και προχωρά.

 

Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και νιώθουμε πολύ καλά το αίσθημα της αδικίας που έχει κυριεύσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

 

Δεν ζητάμε από κανέναν να καταλάβει. Δεν μπορούν. Ήταν πάντα από την άλλη πλευρά, την εύκολη.

 

Σε αυτή την δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλο τον σύλλογο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί.

X