ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ιβάν σε Βαρέλα: «Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε την ανανέωση»

Ιβάν σε Βαρέλα: «Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε την ανανέωση»

Διαβάστε τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου στον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι

Οι πανηγυρισμοί για τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού συνοδεύτηκαν και από την εκδήλωση της επιθυμίας του Σαββίδη να προχωρήσει άμεσα το θέμα του νέου συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού.

 

Ο Φερνάντο Βαρέλα άνοιξε ξανά τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram και η γυναίκα του δεν δίστασε να...τρολάρει τον Ολυμπιακό ανεβάζοντας φωτογραφία με κολάρο στον δικό της. Το ζεύγος Βαρέλα απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι οι δεσμοί είναι πολύ ισχυροί με τον ΠΑΟΚ και ακόμη ότι το τάιμινγκ είναι το κατάλληλο για να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του θηριώδη στόπερ με τον Δικέφαλο.

 

Αυτός το αντιλήφθηκε πρώτος και καλύτερος ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης που στη διάρκεια των πανηγυρισμών για τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα έφτασε στο "Μακεδονία Παλλάς", έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον 31χρονο αμυντικό: "Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε το θέμα της ανανέωσης".

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άμεσα αναμένεται να γίνει ένας νέος γύρος συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει προσωπικά το θέμα. Ο Βαρέλα ζητούσε αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και πλέον φαίνεται πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί η χρυσή τομή.

 

 

 

 

X