ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ιβάν σε Ραζβάν: «Τα θέλω όλα»

Ιβάν σε Ραζβάν: «Τα θέλω όλα»

Εντείνονται οι διεργασίες για την ενίσχυση της ομάδας του ΠΑΟΚ στις θέσεις που διαπιστώθηκαν πως υπάρχουν ελλείψεις

Μία εβδομάδα πριν από την αναχώρηση των παικτών του ΠΑΟΚ με προορισμό την Ολλανδία (την 1η Ιουλίου πιο συγκεκριμένα) για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, εντείνονται οι διεργασίες για την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που διαπιστώθηκαν πως υπάρχουν ελλείψεις.


Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που έχει την ευχέρεια να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και να είναι πιο προωθημένος, αν χρειαστεί, αποτελεί την πρώτη επιλογή. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή (το αργότερο) έχει εκφράσει τα “θέλω” του στον προπονητή της ομάδας, σε πρόσφατη επικοινωνία τους.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Μ” οι δύο άνδρες συνομίλησαν μέσω skype πριν από λίγες ημέρες. Ο Σαββίδης από την Ρωσία και ο Λουτσέσκου από την Ρουμανία. Στην συζήτηση έγινε διεξοδική αναφορά για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Την προετοιμασία, τους παίκτες που θα συμμετέχουν, τις προοπτικές ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή, στην επίθεση, στην άμυνα. Μόλις προχθές έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για να αποκτήσει τον Ενέα Μιχάι.
Ο Σαββίδης είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα βασικά “θέλω” του Λουτσέσκου όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, δείχνει όμως εξίσου απαιτητικός ως προς την επίτευξη των στόχων του ΠΑΟΚ, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε στον τεχνικό της ομάδας, πως οι βασικοί στόχοι είναι ίδιοι: “Τα θέλω όλα και φέτος”, ήταν μία φράση που χρησιμοποίησε ο μεγαλομέτοχος. Και πρόσθεσε: “Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και την παρουσία μας στους ομίλους του champions league”. Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, τόνισε πως με τους συνεργάτες του έχουν θέσει ως βασική προϋπόθεση να πρωταγωνιστήσει η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο στους εγχώριους θεσμούς και παράλληλα να πετύχει μία σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση. Την συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

 

Οι δύο άνδρες μίλησαν αναλυτικά για όλα τα θέματα και ανανέωσαν την επαφή τους, προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας καθώς και οι δύο θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Με την παρουσία του Σαββίδη, του Λουτσέσκου και του Μπράνκο θα γίνει σύσκεψη κορυφής για να οριστικοποιηθεί, ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (24/6)

X